Arkadaşlar 15 yaşındayım 3 aydır Cardio çalışmaları yapıyorum ve 85 kilodan 70 düştüm yağ oranımda %21
%13 düştü
Şimdi abartılmıçak bi şekilde bücüt geliştirme yapıcam açıkcası bir çoğu kişi kendi ağırlığınla çalış diyorlar örneğin(barfiks şınav squat filan) ama pek çalışmayı sevmiyorum aslında pekde şınav barfiks çekemiyorum şınav max 4 barfiks yarım 4 açıkcası Serbes ve makinalarda dağa zevkli geliyor şimdi size sorum şu
1.Spor sırasında kilo alırmıyım bolça protein ağırlıklı beslenicem
2.Serbes ağırlıklar örnegin(Dambıl.halter) gibi boy uzamasını durdururmu.
3Serbes ağırlıklarmı daha iyi yoksa makinelermi vucüt geliştirme acısındanda
Boy:176
Kilo70
Not:amacım abartılacak bi şekilde değil ama fit bi vücut yapıp onu hep orantılı tutmak ayrıca çok ağırlıklar altına girmeden haftanın 5 günü 35 dk vücüt ve 25 dk Cardio iyimi
%13 düştü
Şimdi abartılmıçak bi şekilde bücüt geliştirme yapıcam açıkcası bir çoğu kişi kendi ağırlığınla çalış diyorlar örneğin(barfiks şınav squat filan) ama pek çalışmayı sevmiyorum aslında pekde şınav barfiks çekemiyorum şınav max 4 barfiks yarım 4 açıkcası Serbes ve makinalarda dağa zevkli geliyor şimdi size sorum şu
1.Spor sırasında kilo alırmıyım bolça protein ağırlıklı beslenicem
2.Serbes ağırlıklar örnegin(Dambıl.halter) gibi boy uzamasını durdururmu.
3Serbes ağırlıklarmı daha iyi yoksa makinelermi vucüt geliştirme acısındanda
Boy:176
Kilo70
Not:amacım abartılacak bi şekilde değil ama fit bi vücut yapıp onu hep orantılı tutmak ayrıca çok ağırlıklar altına girmeden haftanın 5 günü 35 dk vücüt ve 25 dk Cardio iyimi