Yeniyim yardımcı olun :)

Merhabalar 18 yaşındayım kilo sorunum var ve buda spor merkezine gitmemi engelliyor ( zayıf oldugum için diğer insanların bana alaycı gözle bakması beni korkutuyor). Kapıya astığımız bardan aldım nasıl çalışmam gerek ne yememi önerirsiniz. Sağlık sorunum yok kilomla ilgili fakat alamıyorum :(.
İyi forumlar :)

evde aletsiz yapılabilecek hareketler var internette, onu bulursun da, kimse sana alaycı gözle bakmaz yahu korkma. hiç spor salonuna gitmedim ama, eminim ordaki herkes kendi vücudu ile ilgilenmekten diğer adamların vücuduna bakmaya fırsat bulamıyordur.

kendine güvensizlik bu sporda kanser gibidir dostum ayrıca evde bir barfix barı alarak çok kapsamlı bir antreman çıkartabilcegini sanma benim sana tavsyem bir spor salonna git en azından bir kaç ay vg ve hareketler beslenme dinlenme bütün herşey hakında biraz fikir sahibi olmuş olursun ondan snra dilersen tesisatlarını yeterli görürsen evinde yaparsın sporunu

Sen bi adım atmazsan eğer seninle devamlı zayıflığın ile dalga geçeçekler ve ezecekler.
Bi adım at ve dalga geçmelerine seni güçsüz görmelerine izin verme şuan senin bu çekingenliğin bile korkak biri oldugunu gösteriyor.
Ya şidmi hep dalga geçilecek biri ol.
Yada bi adım at senin zayıflığın ile dalga geçenlerle sen dalga geç.

Bende zayıf sayilirim hatta zayifim. Ama salonda herkes kendi işine bakıyor , bende kendi işime bakıyorum.
Kol çalışınca aynada vücuduma da bakıyorum. Herkes kendi vücuduyla uğraşıyor. Bence bu düşünceden kurtul en kisa zamanda salona git.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende zayıf sayilirim hatta zayifim. Ama salonda herkes kendi işine bakıyor , bende kendi işime bakıyorum.
Kol çalışınca aynada vücuduma da bakıyorum. Herkes kendi vücuduyla uğraşıyor. Bence bu düşünceden kurtul en kisa zamanda salona git.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dostum en sonunda salona yazılmana sevindim :)

Back
Yukarı