Merhaba abilerim, arkadaşlarım 1.73 boyunda 57 kiloyum 99 doğumluyum. P90X yapıyorum şu an 5.haftadayım aksatmadan hergün bir aksilik çıkmadığı sürece yapıyorum 2 haftadır İngiltere'deydim ondan devam edemedim 3 gün önce geldim ve kaldığım yer olan 5.haftadan devam ediyorum bu işte yeni olduğum için bazı şeyler var kafamda şimdi benim kilo almam mı vermem mi gerekiyor, öyle çok zayıf bir vücuda sahip değilim aralıksız 50 adet şınav, 20 adet barfiks yapabiliyorum P90X'i 6kg'lik dumbellarla çalışıyorum okul döneminde 6 ay boyunca salona gitmeyi düşünüyorum şu an dediğim gibi p90x ve ayriyetten yüzme ve arada koşu ile bisiklet sürüyorum. Vücudumda bulunan yağları kasa çevirmek kalıplanmak istiyorum gerek olursa fotoda koyabilirim şimdi böyle dedim ama öyle pekte göbekli biri değilim.
Beslenme olarak sabahları 1 çay bardağı yulaf kabın alabildiğine yağsız süt muz ve kuru üzüm karışımı yiyorum. Abur cubur tarzı yiyecekler hamburger, cips, asitli içecekler kesinlikle kullanmıyorum. Makarna vs yiyorum fakat yiyip yememe konusunda kararsızım karbonhidrat alımımı nasıl yapmalıyım acaba? İstediğim vücut zayıf durmadan 6pack yapmak zayıf dediğim hani zayıflıktan gözükmesini istemiyorum çalıştığım için görünmesini istiyorum bunun için bana nasıl beslenmem gerektiğini yazarsanız çok sevinirim. Dediğim gibi gerek var ise foto koyabilirim. Teşekkürler. 
Foto ekledim. Fotolar:

Foto ekledim. Fotolar:

Son düzenleme: