yiğitcanharmancı
Yeni Üye
Doktora da gideceğim. Pazartesi gunu.
En doğrusu
Doktora da gideceğim. Pazartesi gunu.
Arkadaşım alkol kullanıyormusun göbeğin biraz alkolden şişmiş gibi duruyor.
resimleriniz benim pc de açılmadı nedense, bu yüzden genel bir yorum yapacagım.
bir kere bu şekilde bir beslenme programı olmaz, olmamalı..
bu kadar kuruyemişle kilo vereceginizi mi sanıyorsunuz?
leblebinin karbonhidrat miktarı cok yüksektir ve bunu da akşama dogru yiyorsunuz.günde birkaç defa da kuruyemiş tüketiyorsunuz..kuruyemişlerin ölçüt kavramı vardır, ama siz bu ölçütlerden cok uzaktasınız..kuruyemişler belli miktarlarda tüketilerek bir sonraki ögünde biraz daha tok kalarak daha az yemek yemeyi saglamaktır..
aç kalarak bu mantıkla kesinlikle kilo verilemez..kilo vermekte zorlanma sebeplerinizden birisi,vücudunuzdaki kas kütleniz yeterli olmaması olabilir..ve daha önce yag yakımıyla vücut karşılaşmadıgı için kilo vermekte cok zorlanıyor muhtemelen..
bu beslenme düzeniniz tekrar, saatleriyle birlikte net bir şekilde yazarsanız, yardımcı olmaya çalışırım..
Chrome işe yaradıysa bu demektir ki kan şekeri hızlı düşüyor. Çünkü beslenmene göre hızlı yükselecek bir glisemik endeks yüksekliği yok gibi. Kuryemişlerden fazla medet umma. Tok tutmazlar.
Yulaf tam bir tok tutucudur. Antremanları 18.30 gibi yapıyorum. Saat 16.30 da yediğim Yulaf ezmesi + Protein tozu ve süt sayesinde akşam yemeğini bile zorla yiyorum. Chrome u sadece sabah kahvaltısında 200 mcg alıyorum. 1000 e kadar çıkabilirsin. Insulin hormonunu dengeler bu da hızlı düşmemesini sağlar. Kas gelişmesine de etkilidir.
Kardioyu hergun yapabilirsin ama fazla strese girme. Evde ve spor salonunda yapılan kardio beni strese sokuyor. Deniz kenarı, ormanda ya da dışarıda yapılan kardiolar çok daha rahat yapılıyor.