Yeniyim Kas Yapmak İstiyorum,Yardım

Merhaba ben yeniyim daha önce hiçbir tecrübem olmadı,yaşım 17 boyum 1,77 kilom 63 , vücudumun hafif hacim almasını istiyorum okadar abartı olmayacak şekilde , önerileriniz nedir ve kaç ayda yapabilirim cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• 100_2672.jpg
    100_2672.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 363
  • 3.jpg
    3.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 317
  • 2.jpg
    2.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 325
Sana bağlı.Toz alanda ve pilav makarna yiyende var. Sade toz alanda var. Ama tavsiyem salona yazıl.Hocalar sana dicek karbonhidrat ve kilo lazım der.

Sana bağlı.Toz alanda ve pilav makarna yiyende var. Sade toz alanda var. Ama tavsiyem salona yazıl.Hocalar sana dicek karbonhidrat ve kilo lazım der.

salona yazılma gibi bir ihtimalim yok çünkü çalışıyorum fakat dambıllarla evde çalışabilirim en doğrusu salon hocalarından beslenme tablosu almak sanırım

Şimdi , sen eğer hacim almak istiyorsan o fotoraftaki gibi ;
Çok çok iyi bir beslenme düzenin şart , herhangi bir toza vs ihtiyacın yok çünkü daha yenisin bu sporda, Kahvaltılarında yumurtanı ,sütünü herdaim olsun
SPORDAN ÖNCE : kahvaltıdan sonra karbonhidrat alman lazım bulgur , pilav vs yiyebilisin sana hem hacim kazandırcak hemde biraz biraz kilo almana yardımcı olcak .
SPORDA : hacim kazanmak istiyorsan büyük ağırlıklar az tekrar sistemini uygulayacaksın
Örneğin ; 10 kg Dumbell ile 10 tekrar : her hareketi hissederek yap. Genetiğin iyi gözüyor burdan evde çalısma programı istersen sana çıkarabilirim

Şimdi , sen eğer hacim almak istiyorsan o fotoraftaki gibi ;
Çok çok iyi bir beslenme düzenin şart , herhangi bir toza vs ihtiyacın yok çünkü daha yenisin bu sporda, Kahvaltılarında yumurtanı ,sütünü herdaim olsun
SPORDAN ÖNCE : kahvaltıdan sonra karbonhidrat alman lazım bulgur , pilav vs yiyebilisin sana hem hacim kazandırcak hemde biraz biraz kilo almana yardımcı olcak .
SPORDA : hacim kazanmak istiyorsan büyük ağırlıklar az tekrar sistemini uygulayacaksın
Örneğin ; 10 kg Dumbell ile 10 tekrar : her hareketi hissederek yap. Genetiğin iyi gözüyor burdan evde çalısma programı istersen sana çıkarabilirim

çok iyi olur gerçekten çalışma programı

Back
Yukarı