Yenilmeli mi? İçilmeli mi?

Arkadaşlar vücut geliştirirken burada yazılanlar yenilebilir mi?
ahyjynam.jpg

Ve bu içilebilir mi?
te3ehaze.jpg

Yani kalorilerine falan bakın diye attım ve şu fındık antep fıstığı badem içi soyulmuş fıstık falan kas yapanlar bunlardan yemelimi yağ falan yaparlar mı

Yani kalorilerine falan bakın diye attım ve şu fındık antep fıstığı badem içi soyulmuş fıstık falan kas yapanlar bunlardan yemelimi yağ falan yaparlar mı

Tam anlayamadım ama o içilebilirmi dediğin şey yüksek karbonhidrat ve bu karbonhidratın kaynağı şeker gibi duruyor. Şeker pek tavsiye edilmez ama aşırıya kaçmadıkça fazla sorun olmaz sanırım. ( 100 ml ) Kısacası pek gerekli bir besin değil yani , gereksiz diyim direk :D

Kuruyemişler genel olarak bu sporda kullanılır , içerdiği yağlar ve protein faydalıdır ama yine fazlaya kaçmamalı 1 avuç ya da günde 30-50 gr yenmeli.

kuruyemiş testesteron düzeyini artırabilir ama dezavantajı yağ olarak kilo alman kaçınılmaz.

1 kilo yemene gerek yok günde 100 gramın içindede hayli yağ var. denemesi bedeva hergün 200 gram istediğin bir kuruyemişi ye 1 ay sonra tartıya çık.

35 yıldır yeteri kadar denedim . günde sadece 30 gram tüketebildiğimiz bişeyin ne denli sorun yaratabileceğini siz düşünün . 5 adet fındığa denk geliyor siz düşünün 20 fındık yemek kaç dk nızı alırki :)

o fıstığı fındığı ele alınca 4-5 te kalmaz kendimdede biliyorum kaşla göz arası bi bakmışsın 150 gram paket bitmiş. kuruyemişin her türlüsü bunu yapıyor malesef.

Back
Yukarı