Yeniden spora başladım , beslenme için tavsiye istiyorum

Herkese iyi günler , iyi çalışmalar. Yaklaşık 3 sene önce bıraktığım Fitness'a kilo vermek için tekrardan yazıldım. Çarşamba günü başlayacağım. Haftanın 4 günü gitmeyi düşünüyorum. Pazartesi , Çarşamba , Cuma ve Pazar şeklinde. Vücut kilo ve boy oranım şudur ; yaş : 18 boy : 1.87 kilo : 115. Önceden yaptığım tek öğünlük bir diyet vardı onu da yazayım buraya. Bana beslenme tavsiyesi verirseniz sevinirim.

Sabah Öğlen
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir 1 bardak çay& Kahve
4 zeytin 1 adet meyve
3 domates
1 kaşar

Kardeşim öncelikle bu defa şok diyet değilde uzun süre sürdürebileceğin bir beslenme düzeni oluştur , şu üsteki diyete girersen çok güzel kilo verirsin fakat tamamı kastan gider ve 50 kiloya kadar düşsen bile diyeti bıraktığın anda kiloları çok çabuk geri alacaksın , sana önereceğim low carb diyeti ve iifym tarzı şeyler olur , bunları bir araştır kafana yatarsa uygularsın .

Kardeşim öncelikle bu defa şok diyet değilde uzun süre sürdürebileceğin bir beslenme düzeni oluştur , şu üsteki diyete girersen çok güzel kilo verirsin fakat tamamı kastan gider ve 50 kiloya kadar düşsen bile diyeti bıraktığın anda kiloları çok çabuk geri alacaksın , sana önereceğim low carb diyeti ve iifym tarzı şeyler olur , bunları bir araştır kafana yatarsa uygularsın .
Programı inceledim kafama yattı fakat l carniterin ve protein tozu kullanmam sağlık açısından problem yapmaz mı ?

Programı inceledim kafama yattı fakat l carniterin ve protein tozu kullanmam sağlık açısından problem yapmaz mı ?
Hiç bir sorun yaratmaz tabi ki , ama bana kalırsa l karnitine falan para verme , YouTube'da Fitness ile uğraşan Türk youtuberlerın çok güzel doğal yağ yakıcı karışımları onları dene faydasını görürsün .

Hiç bir sorun yaratmaz tabi ki , ama bana kalırsa l karnitine falan para verme , YouTube'da Fitness ile uğraşan Türk youtuberlerın çok güzel doğal yağ yakıcı karışımları onları dene faydasını görürsün .
Hocam bir de benim üniversiteden dolayı bu programın bazı yerlerini uygulamam zor mesela 15.00 da ki öğün. Bunlar yerine ne koyabilirim ? Ya da Sabah Öğle Akşam , ara öğün olarak da badem veya elma yesem nasıl olur ?

koçum sen adam gibi kilo vereceksin önce nerden baksan 20-25 kilo vermen gerek

yağ oranını hesaplat önce bi benim tahminim 25-30 arası yağ oranın çıkacak, bunu 15e kadar düşür gerisi gelir

koçum sen adam gibi kilo vereceksin önce nerden baksan 20-25 kilo vermen gerek

yağ oranını hesaplat önce bi benim tahminim 25-30 arası yağ oranın çıkacak, bunu 15e kadar düşür gerisi gelir

Koçum ? onu anlamadım ? Ayrıca doğru diyorsunuz 25-30 kilo vermeliyim. Şuan savaş hocanın definasyon programını uyguluyorum.

Back
Yukarı