Yeniden bodybuilding e başlamak

Öncelikle herkese selam abilerim,arkadaşlarım... benim biraz soru işaretleri var kafamda yeniden fitnesse başlamakla ilgili. şimdi şöyle ben 14 temmuz 2015 de başladım fitness a 5-6 aylık aradan sonra 60 kilodan 75 kiloya yükseldim aşırı fark etti vücüdum bunun yanında yaz tatili diye sürekli yedim sıkı, disiplinli çalıştım bilgi topladım her yerden bunuda suplementlerle birlikte destekledim. kasım gibi bıraktım sporu. hemde tamamiyle. yani önceden 4-5-6 öğün yerken şuan 1 öğün ile tüm gün geçiriyorum. aşrı kilo ve kas kaybı yaşadım özgüvenim ve morelim çok fazla düştü görenler dalga geçmeye başladı oha bi deri bir kemik olmuşsun diye. şimdi toparlanmak o eski fit kaslı gösterişli vücuduma sahip olmak istiyorum. bir programım vardı ona devam edeym mi nasıl başlayayım ne yapıyım ne kadar sürede toparlarım nasıl beslenmeliyim( karb. ağırlıklı vs.) yani o eski halime kavuşmak istiyorum açıkcası ve midem baya küçüldü dedğim gibi bi deri bi kemik kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim saygılar :) yaşım 18

Daha önceden sporu yaptığın için kas hafızası denilen olay devreye girecektir. Daha çabuk toparlanma sürecin olacaktır yeter ki kendini motive etmeye çalış.

Back
Yukarı