Yeni program stilim

1.gün Gögüs
2.gün sırt
3.gün omuz
4.gün bacak
5.gün biceps triceps
6.gün off
7 .program başı yorumlariniz nelerdir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.gün Gögüs
2.gün sırt
3.gün omuz
4.gün bacak
5.gün biceps triceps
6.gün off
7 .program başı yorumlariniz nelerdir

hocam bu sistem nasıl oluyor salona gidiyormusun gidiyorsan kısa olmuyor mu antreman 1 gün göğüs mesela kaç dakıka sürüyor ki 10 dakika yapıp cıkıyormusunuz

Yok neden 10 dakka olsun 5 hareket gogüs yapalim desen 4×10 desen 20 set olur 1 dakka olsun 20 dakka olur ki bunun set arasi 1 dakka dinlenilmesi vesairw diger harekete gecis arasi var

Volvo bir cok yerde duymussundur antreman 45 dakka, 1 saat gibi sursun diyolar simdi sen bi gunde gogus tricepa girersen 5 e 3 hareket 4 setten girsen bunun isinmasi kardiyosu dinlenmesi 1 saati geçiyo ondan 1 ayda boyle denemek istedim ben ama burdaki hocalardanda bir yorum bekliyorum

anladım h
Volvo bir cok yerde duymussundur antreman 45 dakka, 1 saat gibi sursun diyolar simdi sen bi gunde gogus tricepa girersen 5 e 3 hareket 4 setten girsen bunun isinmasi kardiyosu dinlenmesi 1 saati geçiyo ondan 1 ayda boyle denemek istedim ben ama burdaki hocalardanda bir yorum bekliyorum

ustad ben yeniyim salona da gitmediğim için bilmiyorum ogrenmek ıstedım senden hocalar aydınlatır sizi

Back
Yukarı