Yeni programım

Clean

Üye
Öncelikle merhaba size danışmak istediğim bir konu öncelikle ölçülerimi vermek istiyorum
Boy 175 - 76 civarı
Kilo 86
Bel 103
Omuz 120
Göğüs 104 (yağlı ve sarkık)
Spor salonuna gitmiyorum henüz evde kendi çabalarımla bir şeyler yapmaya çalışacağım programım ise şöyle olacak
16.00 da başlamayı düşünüyorum
3-10 şınav
3-20 mekik
50 ip atlama
3-10 crunch böyle düşünüyorum bu programla 75 70 kilolara düşebilirmiyim ve programdan önce ne yemem ne yememem lazım protein karbonhidrat alımını nasıl yapmalıyım yardım istiyorum şimdiden teşekkürler

Bu antreman kilo vermene aşırı bi yardımcı olmaz çünkü kilo verme olayı günlük aldığın kalori miktarının belli miktarını yakmak ile gerçekleşiyor.Ama bu programı haftada 3gün uygulamak kas gelişimine yardımcı olur , ip atlamada cardio sayılır o bak senin kilo vermende bu programda en yardımcı olucak yorucu harekettir.Tavsiyem cardioya yönel fitness programlarında cardio videosu olabilir p90x serisinde var mesela veya koşu , yürüyüş , ip atlama , merdiven çıkma , bisiklet sürme gibi yorucu egzersizlerden 1 saatlik bir program yaparak kilo verebilirsin yanı sıra bu söylediğin programı uygularsın.

Back
Yukarı