yeni programım nasıl ?

denixex

Üye
ptesi: göğüs-triceps-karın
salı:sırt-biceps
perşembe: omuz-bacak-karın
cuma:göğüs-triceps-karın
ctesi:sırt-biceps

1 saati geçmemeye çalışacağım antreman günleri , nasıl sizce ? neleri değiştirebilirim yada ekleyebilirim ?
3 aydır yapıyorum , bölgesele geçtim
yaş 19 boy 173 kilo 66

bir kas grubunu haftada iki kez çalıştırmak ileri düzeyde sporcular yada müsabıklar için iyi onların imkanları var 6 günde çalışırlar ve haftada 2 bölgede amatörseniz henüz bb sporunda yeni yada orta düzeydeyseniz haftada 1 kez bir kas grubunu çalıştırmanız yeterlidir.

ptesi: göğüs-triceps-karın
salı:sırt-biceps
perşembe: omuz-bacak-karın
cuma:göğüs-triceps-karın
ctesi:sırt-biceps

1 saati geçmemeye çalışacağım antreman günleri , nasıl sizce ? neleri değiştirebilirim yada ekleyebilirim ?
3 aydır yapıyorum , bölgesele geçtim
yaş 19 boy 173 kilo 66
Kardeşim bu programla çok fazla bir gelişim katedemezsin.Bu sporda antrenman yapmak kadar dinlenmekte çok önemli.Bir gün çalışıp bir gün dinlenmen senin için çok daha verimli olacaktır.3 aylık spor geçmişi olan biri için çok ağır bir program olur.Ayrıca sırt-biceps,göğüs-triceps şeklinde bir antrenmanı tam anlamıyla verim alarak bitirebilir misin bilmiyorum.Sırt hareketlerinin hemen hepsinde biceps i yorarsın.Daha sonra biceps hareketlerini verim alarak yapman çok zor olur.Bu program biraz daha profesyonelliğe giriyor.

Tam tersi natürel sporcular için bir kas grubunu en az iki kez vurmak daha iyidir.. bunun için de fullbody ve upper lower split programları tavsiye ederim..

Tam tersi natürel sporcular için bir kas grubunu en az iki kez vurmak daha iyidir.. bunun için de fullbody ve upper lower split programları tavsiye ederim..
ya hocam ben bir türlü doğru düzgün bir program ayarlayamadım kendime ya , kafam çok karıştı , heryerde birşey yazıyor ve karışık , bana önerebileceğiniz iyi bir program var mı ?

göğüs çalıştığın gün zaten tricepslerde asıl olmamakla beraber yük biner yine aynı şey kanat biceps içinde geçerli göğüs-biceps kanat-triceps daha uygun

Back
Yukarı