yiko21
Üye
Boy:1.90
Kilo:75
Herkese selam..Vg'de 4. ayımı bitirdim..2 aydan beri birazdan aşağıda yazacağım programı yapıyorum düzenli olarak.Artık programımı değiştirmem gerektiğini düşündüm ve siz tecrübeli arkadaşlarımdan yardım alıp kendime uygun yeni bir program yapmayı düşündüm.Şimdiden teşekkürler..2 aydır uyguladığım programım şöyle:
1.gün:
Göğüs..
Bench press
Pull Over
Butterfly
İncline Dumbell Press
Kapalı Şınav
2. Gün:
Omuz..
Dumbell Omuz Press
Lateral-Omuz Yana Açış (Sırt yere paralel gelecek şekilde)
Omuz Yana ve Öne Açış (Ayakta)
Ön Omuz Press
Dumbell Shrug
Ön Kol..
Barbell Curl
Hammer Curl
Preacher Curl
3.Gün:
Kanat-Sırt..
Geniş Tutuş Barfiks
Close Lat pulldown
Cable Row
Barbell Bent Over Row
Arka Kol..
Standing Cable Push Down
Dumbell Lying Triceps Extension
Seated Overhead Dumbell Extension
----------------------------------------------
Programımda her hareket 4 set, 16-12-8-8 tekrar, ağırlık artırarak..Biliyorum bacak hareketi olmadığı için hata yapıyorum ama derslerimden vakit bulamıyordum bir gün daha eklemeye..Ama bundan sonra bacak hareketi de ekliycem programa.Yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkürler..
Kilo:75
Herkese selam..Vg'de 4. ayımı bitirdim..2 aydan beri birazdan aşağıda yazacağım programı yapıyorum düzenli olarak.Artık programımı değiştirmem gerektiğini düşündüm ve siz tecrübeli arkadaşlarımdan yardım alıp kendime uygun yeni bir program yapmayı düşündüm.Şimdiden teşekkürler..2 aydır uyguladığım programım şöyle:
1.gün:
Göğüs..
Bench press
Pull Over
Butterfly
İncline Dumbell Press
Kapalı Şınav
2. Gün:
Omuz..
Dumbell Omuz Press
Lateral-Omuz Yana Açış (Sırt yere paralel gelecek şekilde)
Omuz Yana ve Öne Açış (Ayakta)
Ön Omuz Press
Dumbell Shrug
Ön Kol..
Barbell Curl
Hammer Curl
Preacher Curl
3.Gün:
Kanat-Sırt..
Geniş Tutuş Barfiks
Close Lat pulldown
Cable Row
Barbell Bent Over Row
Arka Kol..
Standing Cable Push Down
Dumbell Lying Triceps Extension
Seated Overhead Dumbell Extension
----------------------------------------------
Programımda her hareket 4 set, 16-12-8-8 tekrar, ağırlık artırarak..Biliyorum bacak hareketi olmadığı için hata yapıyorum ama derslerimden vakit bulamıyordum bir gün daha eklemeye..Ama bundan sonra bacak hareketi de ekliycem programa.Yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkürler..