ttt555
Üye
Merhabalar
1 seneyi askın süredir salonda fitness yapıyorum. Son 3 ayda supplementlerle birlikte bulk bircalisma yaptım. Biraz yaglanma ile birlikte hedefime ulaştım. Boyum 175 kilom ise 78. Göbek bölgesinde yaglanma meydana geldi. Kullandığım supplementler
Antremandan önce 2,antremandan sonra 2 toplam 4 adet 2mglik amino tablet
Antremandan sonra 1 çay kasığı glutamin
Antremandan önce creatine powder
Antremandan 1 saat sonra ve ertesi gün sabah 300ml süt ile birlikte optimum whey
Artık gobegimide eritip six pack çıkarmak istiyorum.yeni bir komplekse yazıldım ama verdikleri 8 haftalık program garibime gitti sizlere danışmak istedim
5dk ısınma + streching
3x15 lik setler halinde
Bacak göğüs omuz biceps sırt ve karın hareketlerinden olusan 12 farklı hareket
Üzerine 25 dk kosu bandı
Üzerine 15 dk Cross train
Ve üstelik haftada 3 kere aynı program. Yaklaşık 2 saate denk geliyor. Biraz ağır ve yanlış bir program değilmi acaba?
Tekrar sayılarını 15 yapıp ağırlık düşürdüler. Bu programı 8 hafta uygulardan hedefime ulaşır miyim?
Telefonla yazdım, hatalardan dolayı şimdiden ozur
1 seneyi askın süredir salonda fitness yapıyorum. Son 3 ayda supplementlerle birlikte bulk bircalisma yaptım. Biraz yaglanma ile birlikte hedefime ulaştım. Boyum 175 kilom ise 78. Göbek bölgesinde yaglanma meydana geldi. Kullandığım supplementler
Antremandan önce 2,antremandan sonra 2 toplam 4 adet 2mglik amino tablet
Antremandan sonra 1 çay kasığı glutamin
Antremandan önce creatine powder
Antremandan 1 saat sonra ve ertesi gün sabah 300ml süt ile birlikte optimum whey
Artık gobegimide eritip six pack çıkarmak istiyorum.yeni bir komplekse yazıldım ama verdikleri 8 haftalık program garibime gitti sizlere danışmak istedim
5dk ısınma + streching
3x15 lik setler halinde
Bacak göğüs omuz biceps sırt ve karın hareketlerinden olusan 12 farklı hareket
Üzerine 25 dk kosu bandı
Üzerine 15 dk Cross train
Ve üstelik haftada 3 kere aynı program. Yaklaşık 2 saate denk geliyor. Biraz ağır ve yanlış bir program değilmi acaba?
Tekrar sayılarını 15 yapıp ağırlık düşürdüler. Bu programı 8 hafta uygulardan hedefime ulaşır miyim?
Telefonla yazdım, hatalardan dolayı şimdiden ozur