Yeni programım hakkında..Yardımcı olursanız çok sevinirim.

benim yeni başlayacağım program şu şekilde;

Pzt:Göğüs,biceps,karın
Salı:Omuz,Triceps,karın
Çarşamba:Off
perşembe:omuz,biceps,karın
Cuma:Off
Cumartesi:sırt,bacak,triceps.karın
Pazar:off

göğüs ve kol :4*8
omuz sırt ve bacak:3*8

Doğru bir program hazırlamışmıyım eksiklerim veya fazlalarım varmı yardımcı olursanız teşekkür ederim bu arada kol hareketlerim biraz fazlamı olmus ilgilenen herkeze çok teşekkür ederim.

benim yeni başlayacağım program şu şekilde;

Pzt:Göğüs,biceps,karın
Salı:Omuz,Triceps,karın
Çarşamba:Off
perşembe:omuz,biceps,karın
Cuma:Off
Cumartesi:sırt,bacak,triceps.karın
Pazar:off

göğüs ve kol :4*8
omuz sırt ve bacak:3*8

Doğru bir program hazırlamışmıyım eksiklerim veya fazlalarım varmı yardımcı olursanız teşekkür ederim bu arada kol hareketlerim biraz fazlamı olmus ilgilenen herkeze çok teşekkür ederim.

Çok genel yazmışsın, hangi hareketleri yaptığın, onların sıralama şekilleri falan da çok önemli.. Şuan sadece şunu söyleyebilirim sanırım, madem biceps'i haftada iki kere giriceksin, 4*8 değilde 3*8 yapman daha iyi olabilir..

Çok genel yazmışsın, hangi hareketleri yaptığın, onların sıralama şekilleri falan da çok önemli.. Şuan sadece şunu söyleyebilirim sanırım, madem biceps'i haftada iki kere giriceksin, 4*8 değilde 3*8 yapman daha iyi olabilir..

şu şekilde:

pzt:

GÖĞÜS:

Dumbbell Bench Press
Dumbbell Flyes
Dumbbell Bench Press (Close)
Dumbbell Pullover

BİCEPS:
Dumbbell Curls
Hammer Curls
Dumbbell Preacher Curls

SALI:

Omuz:

Neck Dumbell Press
Latarel
Arnold Press
Dumbbell Lateral Raises

Triceps:
Lying Dumbbell Extensions
Dumbbell French
Dumbbell One Kickbacks

Perşembe:

Aynı omuz hareketleri..
Aynı biceps hareketleri..

Cuma:off

Cumartesi:

One arm dumbell french
Dambıl squats
Dumbell sumo deadlliftf (İç)
Stiff Legged deadlifts (Arka)

PROGRAMIM BU ŞEKİLDE.EVDE ÇALIŞTIĞIM İÇİN FLEXOR HOCANIN DAMBIL PROGRAMINI KENDİ BÖŞ GÜNLERİME GÖRE DÜZENLEDİM.ANCAK BARFİKS ÇUBUĞUM OLMADIĞI İÇİN SIRT HAREKETİNDEN MAĞRUR KALDIM.EVDE YAPABİLECEĞİM BAŞKA SIRT HAREKETİ VARMIDIR ACABA DAMBIL İLE.?

Back
Yukarı