Yeni Konu : 4.Ayımdayım Önce ve Sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

VgIsmaıl

Yeni Üye
9rxh7.jpg

O zamanı baz almıyorum,Ozamanki sadece temel amaçlı bir çalışmaydı.Şimdi Çalışmaya başlayalı 4 ay oldu yani Mart'tan beri çalışıyorum.

4 ay da güzel iş çıkarmışsınn tebrik ederim

Büyük konuşmak istemem ama pek 4. aya benzemiyor :S belki dorudur birşey diyemem.

ama yalan atarak sadece kendimizi kandırırız.

güzel vücut yapmışsın tebrikler. Bence gelişim önemli kaç ayda yaptıpın önemli değil

arkadaşın demek istediği 4 ay adam akıllı calıştığım sonuç bu demek istiyor sanırm ondan önceki aylar alt tapıyı hazırlamak için geçirdiğin bir süreç olarak görüyorsun ama burdakiler o barı ne zaman eline aldıysan o gün başladığın gündür demek istiyorlar onlrıda yanlış anlama.

fotolara gelince loş ortamdaki foto gerçekten güzel vucud belli oluyor koyulailir foto ama o ışıkda belli olmaması imkansız normal şartlar içeren fotolarda koyman gerekirdi ve foto çeşitliliğinde az değişik açılardanda foto koyarsan daha iyi yorumlar alabilirsin genelinde iyi bir vucudun var umarım daha iyi olur tebrikler.

arkadaşın demek istediği 4 ay adam akıllı calıştığım sonuç bu demek istiyor sanırm ondan önceki aylar alt tapıyı hazırlamak için geçirdiğin bir süreç olarak görüyorsun ama burdakiler o barı ne zaman eline aldıysan o gün başladığın gündür demek istiyorlar onlrıda yanlış anlama.

fotolara gelince loş ortamdaki foto gerçekten güzel vucud belli oluyor koyulailir foto ama o ışıkda belli olmaması imkansız normal şartlar içeren fotolarda koyman gerekirdi ve foto çeşitliliğinde az değişik açılardanda foto koyarsan daha iyi yorumlar alabilirsin genelinde iyi bir vucudun var umarım daha iyi olur tebrikler.

Haklısın.Yorumlarınz İçin Teşekkür Ederim.

Aynen bende onu dıyecektım, vucuda ışık vurdugunda gölgeli ortama göre hatların belirginliği daha az oluyor. hatta gecenlerde bununla ilgli bir konu açmıstım. göğüslerın eskısıne göre daha iyi gorunuyor, ama karın ve adonis zaten eskıden de varmış gibi sadece ısıktan dolayı biraz kapanmıs sanırım.

vucudun suanda gayet fıt duruyor boy ve kilo yazarsan daha iyi olur

Sen vücudu yapmışsın karın hariç. Sonra 4 ay karın çalışıp fotoğraf koymuşsun. adonis ve kollar çalışılmış zaten önceki fotoğrafında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı