noahsystem
Üye
Kendime göre hazırladım programı
sabah 8:00 uyanıyorum
8:20 kahvaltı
2 adet yumurta ve 1 kibrit kutusu peyniri karıştırıp pişiriyorum tavada yağı cok az koyuyorum. yanına sıkımış portakal suyu ve yiyebildiğim kadar siyah ekmek
ilk ders aram 10:30
50 gram serious mass su ile içiyorum
öğle yemeği 12:00
5 tane küçük boy (80 gramlık) ton balığı konservesinin alabileceği hacimde bir yoğurt kasesinde bulgur pilavı (bu şekilde açıkladım çünkü kaç gram olduğunu tam bilmiyorum) + 150 gram haşlanmış tavuk göğüsü + 30 tane fındık ve meyve suyu
antrenman öncesi 2:40
50 gram serious mass + 5 gram creatin
antrenman çıkısı 4:00
30 gram whey + 3 gram creatin
ara ogun 5:00
bulgur pilavı (aynı ölçüde) + ton balığı (küçük boy 80 gram süzülmemiş)
akşam yemeği saat 8:00
genellikle sebze yemeği tercih ediyorum miktar ve çeşit tamamen özgür bırakıyorum ama tabi en az 1 tabak ve 2 dilim siyah ekmek yemek lazım
yatmadan önce
1 kase yulaflı ve kuru üzümlü yoğurt
saat 11 gibi de yatıyorum
Pazartesinden itibaren bu programı uygulamaya çalışacağım umarım başarılı olabilirim çok iyi bir program olacak bence.
----------
kilo:65
boy:178
sabah 8:00 uyanıyorum
8:20 kahvaltı
2 adet yumurta ve 1 kibrit kutusu peyniri karıştırıp pişiriyorum tavada yağı cok az koyuyorum. yanına sıkımış portakal suyu ve yiyebildiğim kadar siyah ekmek
ilk ders aram 10:30
50 gram serious mass su ile içiyorum
öğle yemeği 12:00
5 tane küçük boy (80 gramlık) ton balığı konservesinin alabileceği hacimde bir yoğurt kasesinde bulgur pilavı (bu şekilde açıkladım çünkü kaç gram olduğunu tam bilmiyorum) + 150 gram haşlanmış tavuk göğüsü + 30 tane fındık ve meyve suyu
antrenman öncesi 2:40
50 gram serious mass + 5 gram creatin
antrenman çıkısı 4:00
30 gram whey + 3 gram creatin
ara ogun 5:00
bulgur pilavı (aynı ölçüde) + ton balığı (küçük boy 80 gram süzülmemiş)
akşam yemeği saat 8:00
genellikle sebze yemeği tercih ediyorum miktar ve çeşit tamamen özgür bırakıyorum ama tabi en az 1 tabak ve 2 dilim siyah ekmek yemek lazım
yatmadan önce
1 kase yulaflı ve kuru üzümlü yoğurt
saat 11 gibi de yatıyorum
Pazartesinden itibaren bu programı uygulamaya çalışacağım umarım başarılı olabilirim çok iyi bir program olacak bence.
----------
kilo:65
boy:178