Yeni GT Takımı Hakkında Düşünceleriniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Site yönetimi süpriz şekilde seçim yapmış yeni GT takımı kurulmuş. Konuyu okuyunca şaşırdım bende iptal filan demişlerdi. Yeni takım üyeleri açıklanmış

sultanmehmed
deathlifter
demircan256
BeachBoy
ZeusS_
seytantuyu
wrestler
Kauss
pozitronn
Dynamo

takıma Danny_Boy u almamışlar ona çok şaşırdım doğrusu forumda en çok mesajı olan en çok teşekkür alan üye Danny_Boy . Sonuçta yeni takım oluşmuş hepsine kutlu olsun başarılar dilerim.

Son düzenleme:
alınmam pekde önemli değil aslında

adımın rengine bakıldığını zannetmiyorum

eskiden olsa evet yaaa keske benımde adım mavi olsa derdim ama artık forumda nereye yazsam herkesin hakkımda bir fikri var

seçilen arkadaşlara hayırlı olsun

ve evet forumdaki en vicutlu kişi olarak kalkan333 de alınmalıydı o konuda yönetim çok büyük bir hata yapmış :D

Site yönetimi süpriz şekilde seçim yapmış yeni GT takımı kurulmuş. Konuyu okuyunca şaşırdım bende iptal filan demişlerdi. Yeni takım üyeleri açıklanmış

sultanmehmed
deathlifter
demircan256
BeachBoy
ZeusS_
seytantuyu
wrestler
Kauss
pozitronn
Dynamo

takıma Danny_Boy u almamışlar ona çok şaşırdım doğrusu forumda en çok mesajı olan en çok teşekkür alan üye Danny_Boy . Sonuçta yeni takım oluşmuş hepsine kutlu olsun başarılar dilerim.

gt takımı neye göre seçiliyor.başarılar dilerim derken bi görevimi var gt takımından biraz bahsedermisin

Yeni gt üyeleri arasında yöneticiler yanlış karar vermiş diyebileceğim biri yok hepsi aktif ve insanlara yararlı üyeler.. ama açık konuşmak gerekirse ben bu listede danny boy'dan daha aktif, daha paylaşımcı birisini göremedim danny'nin listede olmaması büyük eksiklik.. Kimse yanlış anlamasın amacım yönetimin kararına saygısızlık etmek değil. ama ortada büyük bir eksiklik varsa bunu belirtmeden geçemem..
sultanmehmed
deathlifter
demircan256
BeachBoy
ZeusS_
seytantuyu
wrestler
Kauss
pozitronn
Dynamo
arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı tebrik eder bizlere bu dönemde daha da yararlı olmanızı temenni ederim.. Saygılar...

Gt alımları dün gece alınan bir kararla olmadı.Uzun süredir yöneticiler, bazı isimler üzerinde tartışıyordu.Ve bu süre zarfında Danny boy forum trolleri yüzünden foruma veda edeceğini söylediği için alınmadı sanıyorum.Gt de kıstas 45 cm kol 10 yıllık spor geçmişi falan değil.Gt de amaç devamlılık.Yani elveda başlığı açıp gideceğini söyleyen birini takıma almak iyi olmazdı diye düşünüyorum.

Gt olunca ayrıcalık , yetki falan almıyoruz.Sadece nickimiz mavi harflerle yazlılıyor ;)

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için öncelikle teşekkürler.

Bugün Gelişim Takımında biz varız, yarın da sizler olacaksınız.

Sonuçta bu bir bayrak yarışı.

Biz öncekilerden bayrağı devraldık ve bizden sonrakilere devredeceğiz.

Araştırmacı, paylaşımcı ve yardımsever olursanız siz de bir gün mutlaka bu takımın üyesi olursunuz.

Danny Boy'a gelince, kendisi zaten yukarıda saydığım özellikleri taşıyor. Bugün olmadı ama ilerleyen zamanlarda o da bu takımın bir parçası olacaktır. Bilgisi ve olgunluğuyla bu forumun değerli üyelerinden birisi bence.

Herkese iyi sporlar.

Danny boy bilgili bi üye steroitler bölümündeki konularını uzun zamandır salonda arkadaşlarla takip ediyoruz. Bende arkadaşımın tavsiyesiyle foruma üye oldum . Danny boy bilgili ama kibrine yenik düşmüş bilgisinden çok daha büyük dev aynalarda görüyo kendini. Bizim müsabık sprocular bile bu kadar kendinden emin herşeyi ben bilirim edalarıyla konuşmuyolar. Kibrini yenip kendini düzeltirse çok iyi yerlere gelecektir

ya danny dobra bir adam, ben de öyleyim mesela ama az çok tanıyan birisi olarak söylüyorum çok iyi niyetli birisi. çok uzun yıllar yurtdışında yaşamış olduğu için türkçesi çok iyi sayılmaz, daha doğrusu yazı türkçesi.. zaten slav alfabesine alışkın bir arkadaş o yüzden patır kütür konuşuyor biraz. :) kibir falan değil yani.

Dynamo ve Zeuss arkadaşların seçilmesine sevindim. Karatay beslenmesi konusunda onların sayesinde kilo verdim. Bayağı yardımları oldu.
sultanmehmed ise bayağı yardımcı bir abimiz oda, onun adınada sevindim, pozitronn'da öyle.
Diğerlerini pek tanımıyorum ama bence yerinde olmuş seçimler.

• Like
Reactions: Azi
bilmeyenler için tekrarlayayım..
GT bu on üyeden ibaret değil..25 üyemiz var ve 3 dönemdir takımda olan arkadaşlarımız var..
her yerde söylüyorum yine söyleyeyim..bu bir statü değildir..GT bir çalışma takımıdır.uyum içinde olabilecek ve belli seviyedeki üyeler bir arada çalışırlar..

ayrıca GT.nin seçim kriterleri verdiğim linkte mevcut..
bilgili olmak, online olmak sadece yeter şartlar değildir..
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bftr-gel-m-takimi-hayata-t25129.html

son olarak bence böyle bir başlığa gerek yok..bazı üyeleri yermek için bazı üyeler bu tür başlıkları kullanabilirler ki öyle oluyor..
yönetimin de GT nin de tüm üyelerimizin de amacı vg.ye hizmet etmek, öğrenmek ve öğretmek olmalı..ki eminim öyle..

genel konuşuyorum..kimse alınmasın kimse gücenmesin kimse de kendini vazgeçilmez hissetmesin..bu bizim için de geçerli..zamanında banlanan mod.lar bile oldu bu forumda..bu da adil ve şeffaflığın göstergesidir..
bu forumdaki adalettten kimsenin şüphesi olmasın..içiniz rahat olsun.. herkese iyi forumlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı