arkadaslar ramazandan sonra ciddi sekilde antrremanlara baslayacaz bir cogumuz.ben kendime yeni bir gögüs programi ayarladim.simdiye kadar alt gögüs icin cok az calismistim.bu nedenle gögsü ikiye ayirdim antreman .haftada 2 sefer calip gögsün her tarafini sekillendirmek istiyorum.fikri olan sunu cikart sunu koy diye yardimda bulunabilir..
1.gögüs idmani
benc press
negatif sehpada benc press
dambil fly
dambil pullever
2.gögüs idmani
inslayn pres
inslayn dambil press
inslayn dambil fly
bir gun alt tarafa agirlik verdim bir gun üste..uzun yillar bu sporla ugrasiyorum.aslinda cok hacimli cabuk gelisen gögüslerim var.ama simdiye kadar pullever benim antremanimda genelde olmadi..bu sene diete yapip yaglardan kurtulunca alttan iyi bir sekil ciksin her taraf uyumlu olsun diye pulleveride koydum..simdi yorumlar gelsin..sizce program nasil
1.gögüs idmani
benc press
negatif sehpada benc press
dambil fly
dambil pullever
2.gögüs idmani
inslayn pres
inslayn dambil press
inslayn dambil fly
bir gun alt tarafa agirlik verdim bir gun üste..uzun yillar bu sporla ugrasiyorum.aslinda cok hacimli cabuk gelisen gögüslerim var.ama simdiye kadar pullever benim antremanimda genelde olmadi..bu sene diete yapip yaglardan kurtulunca alttan iyi bir sekil ciksin her taraf uyumlu olsun diye pulleveride koydum..simdi yorumlar gelsin..sizce program nasil