Yeni- Eski proların Kaldırdıkları ağırlıklar!!!

Evet arkadaşlar böyle bir konu olmadığını görünce ihtiyacı gidereyim dedim..

Eski ve Yeni proların kaldırdıkları maksimum agırlıklar ve belli hareketlerde özellikle göğüs,yaptıkları setler vs yazışabiliriz..özellikle arnolun kilolarını merak ediyorum.

Ek olarak off sezon kilolarını da paylaşırsanız sevinirim(coleman 140 diye biliyorum)...kolay gelsin.

Bana göre en güçlü bodybuilder kevın levrone .Benchte 800 paund (362 kg) kaldırabildiğini okumuştum.
Pek fazla bilgim yok.

yani...benchte kimse 300 ün üstüne çıkamaz insan sınırlarını aşıyor:)

Bu forumdan çıkar elbet. 3-4 ayda 120 leri bulanlar varsa 6-7 senede 400 bastım diyen biri illa çıkacaktır.

youtube da ara bakalım 1000lbs leri görüceksin :) hatta daha bile fazlası. ama tabi vg ci değil o adamlar. ortalama 1.90 150kg Yağlı kuvvetli adamlar

konu kapsamından çıkmasa arkadaşlar..bilgilerinizi bekliyoruz..proların yaptıkları ağırlıklar.

Kevin Levrone 100lbs(45 kg) dumbbell curl.Ben buna güç derim.
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=M69dABYbeME[/YOUTUBE]

Kevin Levrone 100lbs(45 kg) dumbbell curl.Ben buna güç derim.
[YOUTUBE]M69dABYbeME[/YOUTUBE]

bu adam napmıs bole ya muthıs vucut var valla cok ılgımı cekti...

45kg dumbbell bench press abartılacak rakam olarak görülmeyebilir ama 45kg dumbbell curl abartılacak bir rakamdır..tek kolda kilolar artarken 1er 1er artıyor neredeyse ve 45kg yıllarınızı alır..

Tabi deli gibi cheating yapıo videoda da görüldüğü gibi. Nizami yapsa 35kg civarı bir ağırlık kullanır. Tabi buda gayet yüksek bi ağırlık....

aslında deli gibi cheating yapmıyor bana sorarsanız..tamam %100 nizami değil ama salınımdan istifade etme çok az..helede son set için gayet iyi derim..benim bile son setlerim bu nizamiyette geçer.. ayrıca suratındaki çok zorlanıyor ifadeside pek yok.. ;)

aslında deli gibi cheating yapmıyor bana sorarsanız..tamam %100 nizami değil ama salınımdan istifade etme çok az..helede son set için gayet iyi derim..benim bile son setlerim bu nizamiyette geçer.. ayrıca suratındaki çok zorlanıyor ifadeside pek yok.. ;)
Benimde hayran kaldığım nokta bu aslında.Bu kadar ağırlıkla bu kadar düzgün bir şekilde curl yapması şaşırtıcı ve dediğin gibi çokta fazla zorlayarak(bi taraflarını yırtarak) yapmıyor.

ben hep eskı vucut gelıstırmelcılerde guc denılınce ıkı ınsan gelır aklıma mıke mentzer ve bıll pearl ama ozellıkle bıll pearl benım ıcın mıke mentzerden bıle once gelır bıll pearl cunku bence vucut gelıstırmlcıler arsında en guclusu odur 50 yaslarındayken bıle 48kılo ıle dumbel curl yapan bır adam bence guclu degıl ınanılmaz guclu bır adamdır

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/showpost.php?p=48656&postcount=1

Back
Yukarı