Yeni bir program.Yeni bir hedef için yardım(ss var)

Hedefime ulaşabilirmiyim

• Zor ama imkansız değil

Votes: 5 27,8%
  • Bırakmassan yapabilirsin

Votes: 10 55,6%
  • Protein tozu vs gibi destekler alman lzm.11 ay az

Votes: 3 16,7%

• Total voters
    18
  • Poll closed .
Evet daha önce bir konum vardı.Scott Adkins'e benzer birşey istiyordum.Ama o günden bu yana çok şeyler değişti.O konuyu açtığımda 82.5 falandım şuanda 77 kiloya düştüm.
1.85 77yim
Ölçü almadım ama resim koyacağım.Besyoya hazırlanmayı düşünüyorum seneye.Yakında işe başlayacam bu sebepden dolayı spor salonu belli bir süre olmayacak.Yaklaşık10-11 aylık bir programım olacak Besyo için

Şimdi resimlerde görüldüğü gibi 77 olmama rağmen göbek belirgin şekilde var ama ışıkta bakıldığında karnı kasınca 6 karın kasıda gözüküyor belirgin şekilde.Şimdi kendime yine hedef bir vücut belirledim.Ama Scott gibi fikir değişmem imkansız çünkü işin içinde sınavlar ve iş hayatı var.Bu zaman zarfında yaklaşık 6 ay evde antrenman yaptıkdan sonra 5 ay spor salonu hedefim.Evde dumbell halter falan var bunun için program isteyecem gerekli bölümde ve sıkı bir diyet.En son istediğim şekildeki resmi koyacam hedefime bu zaman zarfında ulaşırmıyım ve önerileriniz neler.
Mesela şuan tahminimce omuz 118 falandır bunu 125 yapabilirmiyim gibi kafamda sorular var

Özel bir soru:3.resimde sizce bende hafif bir kamburluk varmı boyun biraz ilerde gibime geliyor

3644.jpg
3647.jpg

3654.jpg

buda bu zaman zarfında hedefimdeki vücut.adamın mesleğini boşverin :D vücudu mükemmel bence bundan biraz daha kaslı olabilir
Kel-AdamJohnny-Sins-1.jpg

önerilerinizi bekliyorum napmam gerekiyor bu uzun yolda.tavsiyeleriniz thums:

Tüh ilk yorum iyi gelmedi ama sağol gerçekçi olmak lazım.5 seneysede 5 senedir bu işler böyle :) eğer herkes bu görüşde olursa en azından %kaç bu kişiye yaklaşabilirim.Tahmini birşey söyleseniz yeterli kafamda sorular kalmasın sonra takıntı oluyor :)

Bu keltoşun işi Brazzersda kadınları ayartıp video çektirtmek asdsadasd
Çalışmak ile herşey olur.Dostum düzenli bir antreman programı ve beslenme programı yap sonrası gelir zaten protein tozu , suplement yerine doğal kaynaklardan yararlan tavsiyem...

Son düzenleme:
Şuan ameliyatlı olduğum için 2 hafta daha beklemedeyim.Zaten Eylülün başına hazırladım bu programı

Yarın diyetisyene gitcem detaylı birşey isticem.Evdede program falan hazırlıcam bakalım ve sabah 1 saat orta tempo koşu

haahaha brazzersdaki kel degil mi bu :D :D kardeşim bence o adam performans için kas yapmıs yani şişirmemiş kasları şişirmemiş scott adkins gibi sana önerim az kiloyla çok tekrar yapman ama uzmanalrada danıs

bu vucudu gerçekçi olalım evde yapman imkansız ama evde güzel bi alt yapıdan sonra 1 yıl spor salonun da iyi bi suplement kürü ile ulaşmaman için bi sebep yok

mesleğini düşündüğümde o adamın o vücut u body yaparak yapmadığı kanaatine varıyorum :)
Şaka bir yana açık konuşayım sende cevaplardan tatmin ol
Bu iş zor arkadaşım evde dahada zor
1. si iyi besleneceksin ( protein ağırlıklı beslenceksin karbonhidratıda eksik etmiyceksin badem,fıstık,peynir bol bol yumurta 6 ay sonra protein tozu olmazsa olmazların arasında yer alacak)
2. si iyi çalışacaksın ( her ay antrenman programını değiştireceksin squat yapmaktan vazgeçme derim)
Deneme yanılma ile zaman kaybetmemek adına forumuda baştan sona okumanı tavsiye ederim ( gereksiz mesajlar dahil )
saygılar.

brazzers daki kel adam degilmi bu :D:D

edit:

onceki yorumları okudumda forumda ne kadar p.rno cu varmış :D

2. edit:

gelelim senin soruna 2-3 sene spor salonunda çalışırsan böyle olursun. vücut yapına baglı ama en az 2 sene bence.

Son düzenleme:
bana kalırsa çok ta zor değil bu vücudu yapmak , adam çok iri göğüs yapmamış , ama omuz kasları ve bicepsleri iyi duruyor ve karnıda

omuz kaslaını evde yapmak zor , en azından dumbell sız
ama karnı ve göğüsü yapabilirisn ama kol ve omuz için ağırlık almalısın

Bence bi salona yazıl.O adamın vücudunu yapmak çok kolay bir şey değil.Foruma bak yani bu adamın vücüduna ulaşan çok az kişi var.Bunu da evde yapman evet gerçekçi olalım imkansız.İyi bi salon profesyonel destek ve düzenli beslenme,uyumayla ulaşılabilir tabiki.

Arkadaşlar 6 ayda 95den 72ye düştüğümde böyle olmasada dümdüz bir vücudum olmuşdu.Şimdi kafamda gereken şeyleri uygulamaya soktum.Ben inanıyorum yapacağıma.Tamamen böyle olmayabilir ama zaten kafamda mma olduğu için 85 kiloyu da geçebilirim gerekirse.Hedef tam böyle olmasada 1.85 boya 80 kilo ile fit vücut ve önümde ki zaman iyi.Herkese başarılar :)

herşey iyi giderse inş.2 ay sonra yazılmayı düşünüyorum salona+yüzmeli :)

Sayın üye çoğu kişi 2 senede ulaşırsın demiş ama sen bence çoğuna takılma 1 senelik düzenli bir çalışma ile bu vücudu elde edebilirsin.Adamın pek birşeyi yok sadece yağ oranı biraz az %7-8 dir en fazla ama boyunu bilmediğimden yanlış tahmin etmişte olabilirim.Yağ oranını azaltıp kas kütlesini artırmaya yönelik çalışırsan ikisi bir arada yapılabilir ama antrenör eşliğinde düzgün bir antrenör tabi ki eşliğinde 1 senede rahatca ulaşırsın diye düşünüyorum.Ama istersen evdede bu vücuda doğru program ile ulaşabilirsin ekipmanların varsa tabi.Onların 2 sene yazdığına bakma :)(

evde çok fazla antrenman yapmadim fakat mecbur kaldigim zamanlar oldu. ben duzenli salona giden birisiyim, fakat geçen sene 2 isim vardi, sabah 7 de ise gidiyordum aksam 5 te bitirip 7 de tekrar 2. isime gidiyordum ve 10 da geliyordumm, dolayisiyla salon bu saatte kapaniyordu ve benim en azinda formumu korumama gerekiyordu. hemen bir halter seti aldim. 35 sagda 35 solda olmak üzere sadece iki adet halter ve bir barfiks bari. (kapiya asilandan) tam 6 ay boyunca halterler ile 15 tekrar olmak üzere bench yapmak zorunda kaldim. aksam saat 10 dan sonra evde yarim saat 4x15 yapiyordum. alt yapi zaten vardi fakat formumu korumak ti amacim. ve isler yoluna girdiginde yeniden aksamlari salona gittigim zaman bench pressde hiç bir sey kaybetmedigimi hatta neredeyse ilerledigimi fark ettim.

(hey gidi gunler neydi be, halterler ile dolu bir valizin üzerinde bench press yapiyorudm.) bu spor insana herseyi yaptiriyor. azim olduktan sonra herseyi yapabilirsin. kolay gelsin

johnny sins çalışkan adamdır .d

Back
Yukarı