Yeni bir program ve azimle eski günlerime dönüş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crixcus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve sizin görüşlerinize acil ihtiyacım vardır.Ben 1.80 boyunda 82 kg birisiyim.bundan 3 sene önce artık sporla ugraşacak vaktim olmadığı için kilo almaya başladım ve bu kilolar inanılmaz derecede beni sinir eden yerlerde toplanmaya başladı.tahmin edebileceğiniz gibi yanlarım ,göbekte ve kalçada.bu bölgeler diğer bölgelere göre aşırı şekilde kilolandı.özellikle yanlarım ve kalçam beni görüntüsüyle moral bozukluğuna uğratıyo.Bu kadar motralimi bozmasının nedeni eskiden çok iyi bi vucudumun olmasıydı.Ve ben bu günlere geri dönmek istiyorum sizin değerli görüşlerinizle.Sporsalonuna gidicek vaktim yok evde egzersizlerle ve koşularla yapmak zorundayım bana nasıl bir program önerebilirsiniz ki bu yanlarımı eriteyim ve karın kaslarım eskisi gbi belli olsun.yardımlarınıza acil ihtiyacım var .değerli görüşleriniz için şimdide teşekkürler.

yapacak bişey yok.egzersizlerle mekiklerle ip atlayarak cardio yaparak düzeltceksin ve tabi diette dahil

arkadaşlar bu forum bilgi paylaşma yardımlaşma forumudur ama gelin görünki bir allahın kulu yok adam gibi yardım etsin.Bukadar geniş ve büyük bir sitede boyle olacağını tahmin etmezdim ama oluyormuş yardımsever insan bulmak zor.

Ya kardeşim diyoruz sana diyetisyene git sana beslenme programı versin günde 45t dk koş babam böyle yaptı ayda 6 kilo verdi. imdi rahat ve devam ediyor. Git öğren diyetisyenden.

Back
Yukarı