Yeni Bir Hayat

Merhaba arkadaşlar. Spora başlayalı 1 ay oldu. Boyum 185 cm, kilom 120 (spora 125,5 ile başladım ve sanırım 5 kilo fazla sıvıydı), yaşım 25.Şunu açıkca belirtmek istiyorum benim kilo ile sıkıntım yok ve asla olmadı. Kendimle barışık birisiyimdir. Spor yapmamdaki sebeplerden birisi vücudumu sıkılaştırmak istemem. Bir sorum olacak; vücudumda tüylenme epeyce var. Acaba bu benim için dezavantaj mı?

bildiğim kadarıyla kılların oldugu bölgelerin gelısımı daha gec oluyor piyasada bı cok tuy dokurcu ürün var onları kullanbılırsın

bildiğim kadarıyla kılların oldugu bölgelerin gelısımı daha gec oluyor piyasada bı cok tuy dokurcu ürün var onları kullanbılırsın

Aman GencKaptan mumkunse bilmedigimiz (emin olmadigimiz) konularda bilgi vermeyelim.

Kil olan yerde gelisim az olur mantigi yanlistir, vucudundaki tuylenme senin icin bir dezavantaj saglamaz, estetik noktasinda takinti yapmiyorsan.

*Genelde kil, tuy fazlaligi testosteron hormonu fazlaligindan kaynaklanabiliyor yani avantajina bile olabilir :)

Once forumu oku beslenme ve idman programi cikar, 6 aydan oncede ne kullanayim diye konu acma lutfen.

Kilonla barışık olmak yetmiyor ki :) bende karışıktım sosyal hayatım iyiydi kız arkadaşım vardı hala var :) ama can alıcı kısım zorlukları,İstediğin elbiseleri alabiliyormusun veya kendine yakıştırıyormusun ? eee Tabi en önemlisi Sağlık erken yaşta kalp krizinden gitmek pek güzel bir şey değil.

Tüylenme kas gelişimine herangi bir olumsuz etkide bulunmuyor.

Back
Yukarı