Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Yaş: 24 Boy:1.70 Kilo: 59. Kendimi bildim bileli zayıfım ayrıca biraz duruş bozukluğu da var. Buna bağlı olarak ister istemez özgüven eksikliği de oluyor. Alkol ve sigara sorunum vardı son üç dört gündür kullanmıyorum ve beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Artık yeni bir sayfa açmaya karar verdim. Şu anda maddi durum biraz sıkıntılı, düzelince hemen body ye başlayacağım. Daha öncelerden de 4 aya yakın gitmişliğim var ama o zaman hiçbir gelişme görmemiştim. Ayrıca karbonhidrat tozu kullandım onunda çok az faydası oldu. Spora başlayınca hem karbonhidrat hem protein tozu almayı düşünüyorum. İlk 3 ay supplement kullanılmaması uygunmuş ama beslenmeye ne kadar dikkat etsem de her zaman yeteri kadar beslenemiyorum. O yüzden ilk aydan kullansam faydası olur mu? Bir başka konu salona haftada kaç gün gidilmeli? Bazıları üç gün diyor bazıları dört gün diyor. Benim arkadaş başlayalı 2 ay oldu haftanın altı günü gidiyor ve her gün bir bölgeyi çalışıyor kendisinde önemli ölçüde gelişme var. Sizce en doğrusu hangisi olur? Kilo almak benim için gerçekten çok zor, bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim? Forumda yeniyim yazılanları takip ediyorum. Birde ben yazayım dedim ve bu zorlu yolda tüm önerilere açığım.