s3z3r54100
Üye
8 aydır sporla ilgileniyorum, 4. 5.Ay sonrası Kilo almam Durmuştu,
Salondaki hocamla konuştum,Sağlıklı kilo almaya yönelik böle bi program yazdı tavsiye etti, Ve çok iddalı konuştu Kütle problemimle ilgili bu programı yaparsan dedi sonuçları sende görüceksin,
Buraya yazmamım sebebi, Program biraz ağır geldi gibi, Kütle kazanayım derken yağ yapmak ,istemiyorum yağ kesinlikle olmaz dedi ama sınırsız ekmek 250 gram tavuk fln
Not:Arkadaşlar Programımı değerlendirmeye alırsanız çok sevinirim, Eksikleri fazlaları yanlışları doğruları Dile getirirseniz çok iyi olur ilgilenen yourm yapan herkese şimdiden tşkr ediyorum, Buyrun programım.
Sabah; 3 tam yumurta
3 Yumurta beyazı
Cornflex
Ara Öğün; 1 Sandeviç 2 muz
Öğlen; 250 gram Tavuk
2 Tabak makarna veya pilav
2 Kase Yoğurt
Sınırsız ekmek
1 Tabak Salata
Ara öğün; 1 Tost 1 Ayran
Akşam; 250 Gram Et
1 Tabak sebze yemeği
2 tabak makarna
2 Kase Yoğurt
1 tabak salata
Sınırsız Ekmek
Yatmadan önce;50 gram lor
4 Yumurta
2 muz
Salondaki hocamla konuştum,Sağlıklı kilo almaya yönelik böle bi program yazdı tavsiye etti, Ve çok iddalı konuştu Kütle problemimle ilgili bu programı yaparsan dedi sonuçları sende görüceksin,
Buraya yazmamım sebebi, Program biraz ağır geldi gibi, Kütle kazanayım derken yağ yapmak ,istemiyorum yağ kesinlikle olmaz dedi ama sınırsız ekmek 250 gram tavuk fln
Not:Arkadaşlar Programımı değerlendirmeye alırsanız çok sevinirim, Eksikleri fazlaları yanlışları doğruları Dile getirirseniz çok iyi olur ilgilenen yourm yapan herkese şimdiden tşkr ediyorum, Buyrun programım.
Sabah; 3 tam yumurta
3 Yumurta beyazı
Cornflex
Ara Öğün; 1 Sandeviç 2 muz
Öğlen; 250 gram Tavuk
2 Tabak makarna veya pilav
2 Kase Yoğurt
Sınırsız ekmek
1 Tabak Salata
Ara öğün; 1 Tost 1 Ayran
Akşam; 250 Gram Et
1 Tabak sebze yemeği