Yeni basladim

Arkadaslar Öncelikle Herkeze Slmlar ben Kalp Krizi gecirdim Sigaradan DOlayi Sag anadamarim Tıkanmiş herneyse doktor kalp yetmezligi ve kalp damar ve diyabet tanisi koydu 2 yıldır haplar kullaniyorum mayis ayinda kalp yetmezligi tanisini kaldirdi kalbin toparlamiş spor yapabilrisin demişti bende 15 kilo verdim 98 kiloya indim diyabet seker oranim normal seviyede ben amino asit ve protein tozu yada yag yakıcılar bana bir zarari olurmu herkezden bir ses cıkıyo antremanlarda her hangi bir sıkıntım yok 25 dk kosuyom her gün ve diger calişmalara basliyom uada bu toz haplari tafsiye edermisiniz

Not : Damarimda Stent Var

Arkadaşım burda kim cevap verirse versin sen yine de doktoruna danış. Genel olarak protein ve aminoasit'in kanıtlanmış bir yan etkisi yok. Bazı yağ yakıcıların kalp ritmini hızlandırıcı etkileri olabiliyor. l-carnitine en masumu sayılır. Ama dediğim gibi sen doktoruna danışmadan supplement dahi alma.

bence asırıya kacmadıktan sonra zararı olmaz sonucta bunlar ek besın hatta yag oranları dusuk oldugu ıcın(sonucta ultra fıltre edılıp)cogu zararlı seylerden arınıp saf proteyın ve ozellıkle kalp saglıgına ıyı gelen amıno asıtler ıcerıyor..

bence doktorunla görüşmeden hiç birşeykullanma. doğru beslenmeyle ve güzel cardio ve sporla istediğin şekle gelebilirsin. supplement zorunlu değil. " benim düşüncem bu herkezin düşüncesine saygı duyarım".

Back
Yukarı