Yeni Basladım Yardımlarınızı ve Önerilerinizi Bekliyorum!

Selam arkadaslar Foruma yeni katıldım ve bende yeni baslıyorum arkadaslar benim evde spor odam var İstasyon , kosu bandı,kondisyon bisikleti,halter,ve dambell setim var bu sporu evimde yapacagım yemek konusunda ise suanlık protein agırlıklı besleniorum gunde 5 ogun olarak yiyorum.:o
Yanlız su konuyada deginmek isterim kilom 103 boyum 1.83 iri biriyim fakat vicudum yağa degil kas'a yatkın bel bolgem yaglı. Sizden örenmek istedigim ben zayıfladıktan sonramı agırlıga baslasam yoksa hemen agırlıklara baslasam sizden yardımlarınızı bekliyorum.

Öğünlerim:

sabah : lor,pekmez,yumurta,1dilim tam tahıllı ekmek,1 bardak süt

antremandan 2 saat önce : haslanmıs pilav , tavuk gögusu(ton balıgı),yogurt

antremana 1 saat kala : 1 elma

antreman yaparken : 1 limon sıkıp suyun icine tuz+ seker ekleyip iciyorum

antreman bitisi: 2 yemek kasıgı cilek receli

antremandan 1.5, 2 saat sonra : pilav,1 adet patates,yarım tavuk(2 adet uskumru) degisio

aksam yemegi : Tavuk salatası ( tavuk ,salatalık,domates,sogan ,5 mg zeytin yagı)

Ögün,yemek ve calısma konusunda neler yapabilirim ne yanlıslarım var yardımcı olursanız cok sevirinirim Simdiden cok TESEKKURLERthums:

İlk önce cardio ağırlıklı çalışıp gereken kiloya(yağ seviyesine) düştükten sonra ağırlık çalışmalarına başlarsan senin için daha kolay olacaktır.
Şu şekilde de olabilir 3 gün ağırlık 3 gün cardio.thums:

tesekkur ederim arkadasım yanlız ben 4 gun calısıorum 1 gun dinleniorum 3 gun agırlık 1 gun cardio olmazmı ?

Back
Yukarı