Yeni başlayanlara yönelik

abilerim cümleten selamın aleyküm 19 yaşındayım 182 boy 90 kiloyum yağ oranımı ölçtürdüm yüzde 34 çıktı çok yüksekmiş öyle söylediler ve genel olarak bütün yağ göbek ve gögüs bölgesinde günlük ögünlerimi kahvaltı dahil 2 ye indirdim ve haftanın 6 günü spora gitmeyi düşünüyorum akşamları basket oynuyorum sizce nasıl bir program izlemeliyim hem yag yakarken hemde hacim kazanmak istiyorum omuzlarım dar bu durumdanda rahatsızım

Omuz darlığı genetik bişey sadece kas inşa ederseniz daha geniş durur. Kas kütlen çok az gibi gözüküyo 90 kilo 34/100 yağ oranı çok dengesiz. Yağ yakımı bölgesel olmaz yani göğüs çalışınca sadece göğüsteki yağlar gitmez. Ağırlık çalışması ve kardiyo yapın

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Omuz darlığı genetik bişey sadece kas inşa ederseniz daha geniş durur. Kas kütlen çok az gibi gözüküyo 90 kilo 34/100 yağ oranı çok dengesiz. Yağ yakımı bölgesel olmaz yani göğüs çalışınca sadece göğüsteki yağlar gitmez. Ağırlık çalışması ve kardiyo yapın

Peki nasıl bir program uygulamalıyım günde 2 öğün azmı haftada 6 gün spor fazlamı fitnesse sabah 10-11 gibi gitmryi düşünüyorum yararı veya zararı varmıdır geceleri basket oynamaya çıksam spor yaptıgım günler bir zararı olurmu?

Bu yoğunluğa iki öğün az. Sabah spor yapmak iyi bişey. 6 gün nasıl çalışacağınıza bağlı ama ona yardımcı olamayacağım

1 gün ağırlık 1 gün sabah koşu bu şekilde ilerleyebilirsin,tabi yorucu olacaktır o yüzden iyi beslenmen ve uykunu aksatmaman gerek

Back
Yukarı