occupant
Üye
Merhaba, sizce eksik veya fazla hareket var mı ne dersiniz? Arada sırada triceps için ek bir hareket daha yapıyorum.
Bu arada 2 aydır vg yapıyorum gainer destekli. Bu programı tatil zamanı full body şeklinde ve bir gün çalışma bir gün dinlenme olarak yapıyordum. Yani haftada 4 gün çalışıp 3 gün dinleniyordum. Şimdi vakit sıkıntısı yüzünden böyle bölme gereği duydum ve dinlenme gününü 2'ye indirdim. 2 haftadır bu şekilde çalışıyorum. Herhangi bir yorgunluk hissetmiyorum. Ağırlıkların hakkını veriyorum fakat hacimlenmek isteyen biri için uygun mu sizce şuan yaptığım?
Ölçüler:
Pazartesi: Üst Bölge (omuz hariç)
Salı: Boş
Çarşamba: Alt Bölge + Omuz
Perşembe: Üst Bölge (omuz hariç)
Cuma: Boş
Cumartesi: Üst Bölge (omuz hariç)
Pazar: Alt Bölge + Omuz
Program:
Bu arada 2 aydır vg yapıyorum gainer destekli. Bu programı tatil zamanı full body şeklinde ve bir gün çalışma bir gün dinlenme olarak yapıyordum. Yani haftada 4 gün çalışıp 3 gün dinleniyordum. Şimdi vakit sıkıntısı yüzünden böyle bölme gereği duydum ve dinlenme gününü 2'ye indirdim. 2 haftadır bu şekilde çalışıyorum. Herhangi bir yorgunluk hissetmiyorum. Ağırlıkların hakkını veriyorum fakat hacimlenmek isteyen biri için uygun mu sizce şuan yaptığım?
Ölçüler:
Pazartesi: Üst Bölge (omuz hariç)
Salı: Boş
Çarşamba: Alt Bölge + Omuz
Perşembe: Üst Bölge (omuz hariç)
Cuma: Boş
Cumartesi: Üst Bölge (omuz hariç)
Pazar: Alt Bölge + Omuz
Program: