Yeni Başlayan Psikolojisi

1 yıldır diyet yapıyorum yane yediklerime dikkat ediyorum 25 kilo verdim Her seferinde olduğu gibi büyük bi hevesle spor salonuna gidiyorum neden bilmiyorum ama bi karamsarlık düşüyo spor yaparken ve şu son zamanlarda aşırı tatlı isteğim oluyor ne yapmak lazım

Öncelikle tebrikler. Bir yılda 25 kilo. Havalar ısınmaya başladığı için insanın pek salona gidesi gelmiyor haklısınız. Zaten kışa nazaran yazın metabolizma daha hızlı çalıştığı için diyette biraz gevşeyebilirsiniz. Tatlı konusuna gelince benim de yememem gerekiyor. Canım tatlı istediğinde karpuz yiyorum abartmamak kaydıyla. Yada kuru üzüm, incir vs. yiyorum yeterli geliyor.
İyi sporlar.

ben direk dondurma yiyorum peki şöyle bişey yapsam aklımdaki düşünce şu 1 tabaka bitter çikolata halsam her spordan önce 1 kare ağzıma atsam 1 tabaka çikolata dediğim 1.5 tl lik kücükler varya kare onlar :)

O dediğin çikolatalar yanılmıyorsam 200 kalori civarında. Koşu bandına çıkıp yarım saat 9km/sa hızla koşarsan eğer kafa kafaya denk geliyor :D

Kilo vermenin kolayı ne yav :) Millet hap kullanıyor bitkisel çay felan kullanıyor bence bunlar tembel kişilerin yapacağı işler .d

Çek günde 20 şınav bunları hiç yapamiyorsan yaşama :D

Back
Yukarı