yeni başlayan biri için kilolu olmak sorunmudur

Adım emre
yaş 18
kilo 89
boy 1.82
Spor salonuna başlayalı 1 aydan fazla oldu 2. aydayım sizce bu kilo ile fitnesse başlamak kötü bir fikirmi 1 ayda sadece 2 kilo verebilmişim sizce devam etmelimiyim 1 sene ye kadar ? neden bir sene derseniz üniversite hazırlanıyorum o yüzden. kas çalışarak yagları yakmak uzun sürmezmi.PRogramımda ;
1.gün göhüs pazu
2.gün bacak (ölüm gibi :D)
3.gün------bu boş günde koşu yapmayı planlıyorum
4.gün kanat-sırt
5.gün omuz
6.gün-----bu boş günde koşu yapmayı planlıyorum
7.gün spor salonu kapalı :D

2.ayda bu program verildi 4 gündür uyguluoyrum ama koşu yapamadım bu boş günlerde sizce nasıl ?
BEnim amacım Hem kilo verip hemde Güzel fit kaslı bir vücuta sahip olma Cevaplarsanız sevinirim

Kesinlikle vucut calısmaya devam et,Beslenmene ve dinlenmene dikkat et ve INTERVAL CARDİO yap . 1 Seneye kadar iyi bir gelişim görürsün elbette , Kilo vericem diyede Cardio yu arttırma bu sefer kasları yeterince dinlendiremessin :)

Bence avantajdır dostum zayıf başlayıp 0 dan inşa etmesi bana göre daha zordur çünkü :) Kilonda o kadar fazla değil zaten merak etme ;)

forum kurallarına göre atmaya çalış yoksa konuyu kilitler abilerimiz :D bence iyi kilon dostum yağ oranını bilmiyorum ama

67873db62f4e186156852c448a67e5fe.jpg

Dediğim gibi çokta kötü değil bence dostum güzel bi definasyon diyeti hafif kilo çok tekrar çalışma sistemi bide kardiyoyu eksik etmezsen çok güzel sonuçlar alırsın ;)

Back
Yukarı