Yeni Başlayan - 130 KG 1.85CM

Merhabalar,

Konuyu doğru yere açtığımı düşünüyorum ama yanlışta olabilir güvenemiyorum :)

Henüz üye oldum herkese selamlar, iyi forumlar.

130 Kilo ve 1.85 boyundayım yaşım 23 Çapa/İSTANBUL'da oturuyorum ve FİTSLİM isminde bir spor salonuna kayıt yaptırdım dün akşam, benim öğrenmek istediğim kayıt sırasında salonun diyetisyeni bana 4-5 farklı protein yazdı bunları almam gerektiğini ve almazsam kiloyu kastan verdiğim zaman vücudumun kaldırmayacağını ve iskeletimin biçimsizleşeceğini söyledi, buda beni korkuttu öncesinde bir spor geçmişim olmadı ciddi olarak. Ancak 23 yaşında olup 130 kilo olduğumu geçte olsa farkettim ve spor salonuna yazılmam bu şekilde oldu aynı zamanda birde diyet programı hazırlayıp uygulayacağım bunun için ekstra bir öneriniz varsa dinlemekten memnun olurum. İç yağlanmam %2 olması gerekirken %14 çıktı onun içinde ekstra takviyeler verdi hiç birini almadım güvenemedim ve ayrıca çokta pahalı geldi, bunları kullanmadığım taktirde diyetisyenin bahsettiği gibi bir durum ile karşılaşır mıyım ? Profesyonel olarak bu işle ilgilenen kişilerden destek ve bilgi almak beni mutlu edecek. Bunun dışında benim için yapacağınız her türlü öneri veya eleştiri benim çok işime yarayacaktır, dediğim gibi ilk defa spor yapacağım ve zayıflamayı ciddi olarak düşünüyorum.

Tekrar selamlar, iyi forumlar.
 
4 5 protein derken supplementten bahsediyorsun sanırım senden almani istedigi tum seyleri buraya yazarsan neyi alip neyi almaman konusunda yardimci olabilirim.Kilo vericegin icin kas kaybı illa yasiyacaksın heleki kisa surede vermeye calistiginda ne kullanirsan kullan hocanin dedikleri olur oyuzden sabırlı olup kilo vermeyi uzatirsan daha az kas daha cok yağ kaybedersin.Beslenme programı hazırlarken öğünlerinin yüksek protein icerdigine emin ol protein kas kaybını azalticaktir bunun disinda karbonhidratı düşük tut.


GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Cevap ve ilginiz için teşekkür ederim,

Aşağıdaki belirttiğim ürünleri yazdı kağıda, ISOLE PNT dediği zannediyorum ki bel bandı olsa gerek diğerlerini bilmiyorum, dediğiniz gibi uzun zamanda kilo vermeyi planlıyorum bunları kullanmadan güvenemiyorum çünkü sonuç olarak protein ilaçları yerine besinlerimi protein olarak ta alabilirim diye düşünüyorum, öncelikli amacım kilo vermek olduğu için kütleden dolayı bildiğim kadarıyla zaten yağdan fazla kastan kilo vermek oldukça zor yanlış biliyor olabilirim çok bir bilgim yok bu konuda.

L-CORGİTİME
ÇLA
ISOLE PNT
BCAA
 
Merhaba,

Şu anda 118KG'dayım, supplement kullanmamayı tercih ettim, ileride de kullanmamayı düşünüyorum. her gün düzenli olarak yarım saat koşum akabinde 15dk. cross çalışmam var sonrasında göğüs press ve omuz çalışıp sırt çalışması ile devam ediyorum bunun sonrasında arka kol çalışmamı yapıp bacak çalışmasıyla tamamlıyorum son olarak ise karın çalışması yaparak 20dk. lık bir bisiklet sürüşüyle günü tamamlıyorum, bunun yanında sabahları 1 tane yumurta yiyerek işe gidiyorum akşam 7 sonrasında asla hiç bir şey tüketmiyorum su dışında günde yaklaşık 3 lt. kadar su tüketiyorum belki daha fazla öğlen etli yemek yiyorsam akşam sebze yemeği yiyiyorum veya tam tersini yapıyorum. Cola, şekerli yiyecekler, ekmek gibi gıdaları tamamen tüketimimden çıkartmış durumdayım, devam ediyorum şuanda hedefim 100 KG. bunun için vermem gereken 18 KG. daha var. Bunların yanında bir tavsiye var ise dinlemekten zevk alırım.
 
Back
Yukarı