yeni başlayanın kolu kaç cm olur?

nrdeb

Üye
Merhaba,

Daha önce hiç spor yapmadım.

20 yaşındayım
1,83 boy
71 kilo

kolumu ölçtüm 30cm çıktı.

yeni başlayanlarda normalde kaç cm olur? yanlış ölçmüş olabilir miyim bana fazla gibi geldi?

teşekkürler

kilo ve boya bakınca iyi gibi.kolun yağsızdır bu kilo ile.ektomorf değilsindir en azından.

internetten nasıl ölçüleceğine bakıp tekrar ölçtüm.

anterman yapılmamış
tamamen kasılmış

halde 29cm çıktı bu sefer.

aslında ektomorf bi vucudum var . bileklerim filan incecik ve uzundur.

Arkadaslar yanlis dusunuyorsunuz.Soruda yanlis sorulmus.Herkezin vucut tipi farklidir, mesela benim kolum incedir,
Bacagim kalindir.Bu genetikle alakali birsey yani senin basladiginda kacti? Benim 32'idi senin 33'müs falan bunlar sagliksiz bilgiler.Dogru olan kendi kolunu ölcmek ve atiyorum aydan aya kontrol etmek nasil bir gelisim saglamissin bu daha dogrudur.
Bil mukabele saygilar.

Ölçüler genetiğe,kemik yapısına ve yağ & kas oranına göre değişebilir. Bu yüzden "yeni başlayanlarda normalde kaç cm olur?" soruna cevap vermemiz buradan imkansız gibi. Misal benim oldukça kilolu bir arkadaşımın kolu 43 cm :)

Ilk başladığım zaman kolum : 32 cm di şuan 3 aydayim 39 cm kadar çıkardım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takılmayın böyle ölçü bilmem ne başkasının kolu 50 cm dir ama üzeri yağlıdır kas gözükmez benimki 45 dir estetiktir ondan daha kalın durur
kuru kuru yağlı kol isterse 40 olsun 35 lik bi define kol daha estetik daha hoş durur insanın morali daha güzel olur sıkmadan bi mesaj atarken kasın oynar diğer türlü sıkınca eh işte biraz belli olur ;)

Back
Yukarı