yeni başlayacağım yorumlarınız lütfen.<<

arkadaşlar uzun süredir siteyi takip ediyorum bodye başlayacağım hazırlıklarımı yapıyorum malzemeler tamam gibi fakat sıkıntı şurada. 16 yaşındayım 1.85 boy 65 kiloyum zayıfım yani ama kemiklerim iri göğsüm falan önden bakınca iri duruyor fakat el bileklerim çok ince :S ellerim tüm arkadaşlarımdan büyük fakat bileklerimde neredeyse hepsinden ince :D bilek güreşinde falan hiç bir türlü sıkıntısı yok fakat görünüşü kötü ince duruyor bu konuda tavsiyelerinizi alabilirsem çok mutlu olurum. gelelim asıl konuya antrenman programımda hazır fakat takviye besinlerde neler kullancağım konusunda sizdende fikir almak istedim.

Protein olarak - Hardline Bipro 1400 Gr

NOX olarak - BSN NoXplode AVPT 50 servis/2.25 lbs

Gainer olarak- Hardline Progainer 4500 Gr. ( Çilek )

olarak düşünüyorum fakat takıldğım bir tarafta şurası . amatör futbol oynuyorum . nox alma amacımda futbol oynarken enerji takviyesi falan yorulmaya engel olma gibi. gainer konusunda sıkıntılıyım zayıfım kilo almam gerekli ama aarkadaşlar falan iyisin kilo alma diyorlar akrabalarımda çok zayıfsın diyorlar gainer kullanırsam koşma hızımda veya yorulma süreme etki ederse diye cok korkuyorum. zayıf ve fit bi vücut istiyorum zayıfta kas yapmak normalden daha zor galiba :(
 
Ilerde dusunulebilir. Kilo konusunda ise kilo alma, yaglanmadan kilo alma ile ilgili basliklara gozat.Beslenme bolumu sabit basliklarini okusan zaten olayi cozersin.
 
Şimdi akrabalarına inansak yoksa arkadaşalrına mı :)

İlk olarak yeni başlıyorsun suplementleri kenara ayır ve gıda üzerine yoğunlari.( paranı et,tavuk ve yumurtaya yatır.)

Bilek güreşini rafa kaldır,kimseye birşey kanbıtlamak zorunda hissetme kendini ben çektim acısını hiç uğruna 2 hafta ağrı ile kaldım idmanlarımda performans düşüt neden gaza gelip bilek güreşi yapmaktan.

Evet zayıfsın onlarıda bol karbonhidrat ile aşabilirsin.Sıkı beslen,sıkı idman yap ve idmanalrda cardio kesinlikle yapma.

Futbolcususn gereken carido yu zaten orda yapmaktasın.

Kolay gelsin.
 
eğer zayıfsan karbonhidrat 'a yüklen , bilek için forumu araştırırsan birçok paylaşım görürsün.
Zayıf olman bu sporu yapmana engel olmaz,düzenli olarak beslenme+bb çok iyi vücuda sahip olabilirsin.
Protein tozuna vericeğin parayı Peynir altı suyu,et,balık,Bitkisel yemekler(fasulye,nohut vb) gibi yersen daha fazla fayda görürsün hem doğal olarak beslenmiş olursun.
 
çok teşekkür ediyorum yorumlarınızdan dolayı dediklerinizi aynen yapıcam ki belimdeki ağrı geçer geçmez :D tekrar teşekkürler
 
Back
Yukarı