arkadaşlar uzun süredir siteyi takip ediyorum bodye başlayacağım hazırlıklarımı yapıyorum malzemeler tamam gibi fakat sıkıntı şurada. 16 yaşındayım 1.85 boy 65 kiloyum zayıfım yani ama kemiklerim iri göğsüm falan önden bakınca iri duruyor fakat el bileklerim çok ince :S ellerim tüm arkadaşlarımdan büyük fakat bileklerimde neredeyse hepsinden ince
bilek güreşinde falan hiç bir türlü sıkıntısı yok fakat görünüşü kötü ince duruyor bu konuda tavsiyelerinizi alabilirsem çok mutlu olurum. gelelim asıl konuya antrenman programımda hazır fakat takviye besinlerde neler kullancağım konusunda sizdende fikir almak istedim.
Protein olarak - Hardline Bipro 1400 Gr
NOX olarak - BSN NoXplode AVPT 50 servis/2.25 lbs
Gainer olarak- Hardline Progainer 4500 Gr. ( Çilek )
olarak düşünüyorum fakat takıldğım bir tarafta şurası . amatör futbol oynuyorum . nox alma amacımda futbol oynarken enerji takviyesi falan yorulmaya engel olma gibi. gainer konusunda sıkıntılıyım zayıfım kilo almam gerekli ama aarkadaşlar falan iyisin kilo alma diyorlar akrabalarımda çok zayıfsın diyorlar gainer kullanırsam koşma hızımda veya yorulma süreme etki ederse diye cok korkuyorum. zayıf ve fit bi vücut istiyorum zayıfta kas yapmak normalden daha zor galiba

Protein olarak - Hardline Bipro 1400 Gr
NOX olarak - BSN NoXplode AVPT 50 servis/2.25 lbs
Gainer olarak- Hardline Progainer 4500 Gr. ( Çilek )
olarak düşünüyorum fakat takıldğım bir tarafta şurası . amatör futbol oynuyorum . nox alma amacımda futbol oynarken enerji takviyesi falan yorulmaya engel olma gibi. gainer konusunda sıkıntılıyım zayıfım kilo almam gerekli ama aarkadaşlar falan iyisin kilo alma diyorlar akrabalarımda çok zayıfsın diyorlar gainer kullanırsam koşma hızımda veya yorulma süreme etki ederse diye cok korkuyorum. zayıf ve fit bi vücut istiyorum zayıfta kas yapmak normalden daha zor galiba