Merhabalar. Ben Mustafa, forumda yeni sayılırım. Ben body buildinge evde ufak ufak başladım. 2 haftadır şınav, mekik, squat vs. yapıyorum. Amacım cok büyük sayılmaz. Üst vücut agırlıkta olmak üzere vücudumu forma sokacağım. Baklava, güçlü bir kol kası, geniş omuzlar, bir de göğüs yapmak istiyorum. Bunun için 3 ay body building salonuna gitmeyi planlıyorum ama bir kaç sorum olacak.
Bende hiç kas yok diyebilrim ama göbeğimde yok. Önce bir bilgilerimi veriyim
boy: 1.79
kilo: 65
1. sorum body buiildinge 3 ay gidip bırakacagım. Yani salonu bırakacagım, hap felanda kulanmyı düşünmüyorum zaten. 3. ayda bıraktıktan sonra evde kendim şınav mekikle devam ettrsem sarkma vs. olur mu?
2. sorum boyumun biraz daha uzamasını istiyorum. Body building boy uzamasına engel mi? Böyle bir bilimsel calısma var mı?
3. protein tozu kullanmalı mıyım? yanetkileri ve etkileri nelerdir?
dediğim gibi amacım sadece kendimi forma sokmak. cok büyük kas kütlelerine ulaşmayı amaçlamıyorum. sizce body buildinge gitmem nasıl olur? mesela bir arkadas gitme sonra srkama yapar felan diyor.
Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
Bende hiç kas yok diyebilrim ama göbeğimde yok. Önce bir bilgilerimi veriyim
boy: 1.79
kilo: 65
1. sorum body buiildinge 3 ay gidip bırakacagım. Yani salonu bırakacagım, hap felanda kulanmyı düşünmüyorum zaten. 3. ayda bıraktıktan sonra evde kendim şınav mekikle devam ettrsem sarkma vs. olur mu?
2. sorum boyumun biraz daha uzamasını istiyorum. Body building boy uzamasına engel mi? Böyle bir bilimsel calısma var mı?
3. protein tozu kullanmalı mıyım? yanetkileri ve etkileri nelerdir?
dediğim gibi amacım sadece kendimi forma sokmak. cok büyük kas kütlelerine ulaşmayı amaçlamıyorum. sizce body buildinge gitmem nasıl olur? mesela bir arkadas gitme sonra srkama yapar felan diyor.
Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler...