Herkese iyi bayramlar öncelikle, spora başlamayı düşünüyorum kafamda çok soru var ve önce bunların cevabını alıp sonra başlamanın daha doğru olacağına inanıyorum. 1.80 boy ve 70 kiloyum, metabolizmam hızlı ve aynı zamanda haftada en az 1 kere uzun mesafe yüzüyorum. Omuz, kol ve göğüs geliştirmek hacim yapmak istiyorum ve tabiki kısa süre içinde
Fakat devamlı yapacağım (yani çalışmaları bırakmak değil amacım sadece 2 ayda belirli bir yere gelmek istiyorum) Başlangıç aşamasında supplement kullanmak istiyorum çünkü başlangıç olarak zaten çalıştığım için gerek duymuyorum tekrardan başlangıç zamanına.
1- Spor yaparken kilo almak ve maximum faydada hacim sağlaması açısından ne tür supplement kullanmalıyım?
2- Günlük beslenme programım nasıl olmalı?
3-Kol ve özellikle omuz genişletmek ve hacim kazandırmak için hangi hareketleri yapmalıyım( sporda bu konuda yardımcı olurlar mı yoksa internetten araştırıp mı gitmeliyim?)
Ciddiye alıp cevaplayan herkese şimdiden teşekkürü borç bilirim, Saygılar sevgiler

1- Spor yaparken kilo almak ve maximum faydada hacim sağlaması açısından ne tür supplement kullanmalıyım?
2- Günlük beslenme programım nasıl olmalı?
3-Kol ve özellikle omuz genişletmek ve hacim kazandırmak için hangi hareketleri yapmalıyım( sporda bu konuda yardımcı olurlar mı yoksa internetten araştırıp mı gitmeliyim?)
Ciddiye alıp cevaplayan herkese şimdiden teşekkürü borç bilirim, Saygılar sevgiler