Yeni başlayacağım.Abi tavsiyeleri lâzim.

ozguur35

Üye
Merhaba beyler bayanlar abilerim kardeşlerim.

Spora yeni başlayacağım.
Yaş 17 ye 4 ay kaldı.
Kilo 62
Boy 1.77
Kilo alma sıkıntım var .Alttaki fotoğrafım şuan ki vücudum .Ki vücutta denilemez , kilom yok.Güzel tavsiyelerinizi beklerim.
Bu arada tanıyanlarınız olabilir.

Eklentiler

• SquareEmoji_01022017_194703.jpg
    SquareEmoji_01022017_194703.jpg
    350,3 KB · Görüntüleme: 337
Kesinlikle clean bulk . Ama bulk'un süresini uzun tut 1 - 1.5 sene kadar yavaş yavaş kilo al o zaman fazla yağlanmazsın . Yanlış hatırlamıyorsam spora yeni başlayan birinin ilk senesinde 12 kg kas kütlesi ekleme şansı var , bunu değerlendir . Vücudun yağsız zaten , yavaş yavaş kilo alırsan çok yağlanacağını da sanmıyorum . Boyuna göre 1.5 sene içinde 80-85 kiloya kadar çıkabilirsin bence , başarılar kardeşim :)

Kesinlikle clean bulk . Ama bulk'un süresini uzun tut 1 - 1.5 sene kadar yavaş yavaş kilo al o zaman fazla yağlanmazsın . Yanlış hatırlamıyorsam spora yeni başlayan birinin ilk senesinde 12 kg kas kütlesi ekleme şansı var , bunu değerlendir . Vücudun yağsız zaten , yavaş yavaş kilo alırsan çok yağlanacağını da sanmıyorum . Boyuna göre 1.5 sene içinde 80-85 kiloya kadar çıkabilirsin bence , başarılar kardeşim :)

Abi yalnız ben bayaa kütleli biri olmak istemiyorum onu da belirtmeyi unutmuşum.
Bu cevabın hâlâ geçerli mı?

Boyuna göre 80 kilo olup estetik olabilirsin , yağ oranın fazla artmadığı sürece . Ben spor salonunda çok görüyorum adamın boyu 1.75 kilosu 80-85 arası ama benden daha fit ve ince . Bence kesinlikle bulk devam etmelisin kardeşim .

Back
Yukarı