Yeni Başlangıç

Merhabalar abilerim kardeşlerim :) Şu aralar çok merak saldım bu vücut yapma konusuna. sizlerden fikir edinmek istiyorum. body hakkında en iyi bilgi bu sitede çünki :)

Boyum 176 78 kiloyum. Biraz göbek var ve bacaklarım kalın. 2 tanede dambıl var 5 er kiloluk :) şu aralar sınavlarım yoğun o yüzden salona gidemiyorum. özel nedenler gereği kilo vermem gerek ve biraz vücudumun şekillenmesini istiyorum. bana bir program hazırlayabilirmisiniz ? Şınav mekik vs.
Kollarım zayıf olduğu için barfix zor çekiyorum 1 yada bazen 2.

Sizlerden çalışma programı istiyorum yani :)
Günde kaç şınav mekik
Dambıllarla ne kadar ve hangi zaman aralığında çalışmalıyım.
Beslenmeme dikkat ediyorum. Fazla kaçırmıyorum yemekleri :) abur cuburda yok :)
Cevaplarınızı bekliyorum :)
 
Son düzenleme:
Keşke dediğin gibi olsa :) ne bisiklet sürücek nede ritimli kosulucak bi yer yok . Baska yerlere gitmek içinde zamanım yok kardesim. Evde yapabildiğim kadarıyla artık.
 
Bunlar çekerek atran hareketler hareketleri kaç tekrar yaptığın öenmli değil ama hergün düzenli 2 şınav çeksen öbür hafta 3 çekebileceğini göreceksin bu şekilde artacak.
 
İlla evde yapacağım yada durumum bunu gerektiriyor diyorsan, şınav ve mekik çekerek çalışabilirsin. Yada dumbell filan varsa onlarla evde Flexor hocanın verdiği programı yapabilirsin.
Zaten forumda beslenme programı da mevcut. = https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-layanlar-beslenme-tekni-t8692.html
Düzenli ve dengeli bir şekilde bu sporu yaparsan emeklerinin karşılığını alırsın.
İyi günler,
 
Back
Yukarı