Yeni başlangıç yapıyorum Yardım

ogulwcan

Üye
Yaş 19 / boy : 1.85 / kg : 74

Stronglift 5x5 ile başlıcam. Daha önceki spor geçmişim bro kafasinda tek tük oldu (toplasak 6ay)

Sizce kaç kilolar ile başlamalıyım ? Kaç kilo ile başlicagimi nerden anlayabilirim ?

Z9ORS5.jpg

Yaş 19 / boy : 1.85 / kg : 74

Stronglift 5x5 ile başlıcam. Daha önceki spor geçmişim bro kafasinda tek tük oldu (toplasak 6ay)

Sizce kaç kilolar ile başlamalıyım ? Kaç kilo ile başlicagimi nerden anlayabilirim ?

Z9ORS5.jpg
knk sen 74 kilo olduğuna eminmisin ya 65 filan gibi duruyon , bizim bir arkadaş vardı gidiyodu okul çıkışı 10 kg lik çantasıyla ölçülüyodu ben 75 im diye geziyoda etrafta

knk sen 74 kilo olduğuna eminmisin ya 65 filan gibi duruyon , bizim bir arkadaş vardı gidiyodu okul çıkışı 10 kg lik çantasıyla ölçülüyodu ben 75 im diye geziyoda etrafta
Kanka sadece şort ve boxer ile 74kg çıkıyorum ya[DOUBLEPOST=1592226466][/DOUBLEPOST]
Anlamanın tek yolu hareketleri denemek, zaten her antrenmanda ağırlık arttıracağın icin başlangıçta, bar olimpik ise, boş barla bile formu oturtmak icin yapabilirsin.
Denerken nasıl anlarım. Çoğu yerde 12 tekrar yapabildiğin ağırlıkla basla diyorlar

Back
Yukarı