Yeni başladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar ben vg ye yeni başlıyorum evde abim den kalan ağırlık sehpası filan var ağırlık lar uzun ve kısa barlar var boyum 1.55 kilom 58 yaşım 15 biraz fazla kilom var cardio filan yapıyorum göğüsüm fazla yağlı ( jinekomasti yok ) olduğundan göğüs çalışmak istemiyorum daha fazla şişmesin diye sizin önerileriniz ne bir de ben fazla ağırlık girmiyorum sadece kaslar alışsın biraz da güç gelsin diye sizce fazla ağırlık girmeli miyim birde yağ yakıcı kullansam zararı olur mu bir de cardio nun yanında mekik filan kilo vermeye yardımcı olur mu şimdiden hepinize cevapları için teşekkür ederim .

Boyun fazla uzun değil fazla ağırlık girme bence boy uzamasını durdurursun :)

Bak sana öneri olarak 15 tl'ye alabileceğin yeşil kahve migrosta satıyor yeni çıktı çok güzel bir zayıflatma günde 2 bardak tüket 100 gram :) ama ona göre de çok su tüketeceksin ki atasın yağları

Mekik fazla yaramaz ama işe yaramazda değil :)

Ben daha önce bir zayıflama çayı aldım ondan kullandım ama okul olduğu için düzenli içemiyorum faydası çok olmuyor düzenli içtiğimde yani sabah öğle akşam haftalık spor yapmadan yememe dikkat ederek 300 gram filan veriyorum ama dediğim gibi özellikle de göğüsten çük sorunum malum yaz geliyor bunu en hızlı nasıl hallederim ?

Son düzenleme:
Bunlar hakkında bir bilgim yok ama :) ama protein ürünler tüket çok şekeri bırak zayıflatma çayı ne kadar yarar bilmem yağ yakıcıda alma bence ne kadar doğal olabilir ki ?

Yeşil kahve al dediğim gibi öyle düzenli içmene gerek yok bence ben her gün tüketiyorum 1 2 bardak metabolizman hızlanır. Göğüs yayı al veya göğüs kası çalıştır :) bilgilerim bu kadar daha fazla bir yardım edemem

Ben daha önce bir zayıflama çayı aldım ondan kullandım ama okul olduğu için düzenli içemiyorum faydası çok olmuyor düzenli içtiğimde yani sabah öğle akşam haftalık spor yapmadan yemem dikkat ederek 30 gram filan veriyorum ama dediğim gibi özellikle de göğüsten çük sorunum malum yaz geliyor bunu en hızlı nasıl hallederim ?

hassas tartıda mı ölçülüyorsun kardeş

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:53 ----------

Bunlar hakkında bir bilgim yok ama :) ama protein ürünler tüket çok şekeri bırak zayıflatma çayı ne kadar yarar bilmem yağ yakıcıda alma bence ne kadar doğal olabilir ki ?

Yeşil kahve al dediğim gibi öyle düzenli içmene gerek yok bence ben her gün tüketiyorum 1 2 bardak metabolizman hızlanır. Göğüs yayı al veya göğüs kası çalıştır :) bilgilerim bu kadar daha fazla bir yardım edemem

Yeşil derken kavrulmamış kahve çekirdeklerini mi kastediyorsun?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Değerli üyemiz;

Forumda ilgili bölümler okunmadan konu açılmıştır.Aşağıdaki bölümlerdeki sabit başlıkları okumanızı rica ederiz.

Link : Beslenme - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yeni Başlayanlar Bölümü - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Antrenman:Bodybuilding & Fitness - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yağ Yakıcılar ve Yağ Yakımı - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Değerli üyemiz;

Forumda ilgili bölümler okunmadan konu açılmıştır.Aşağıdaki bölümlerdeki sabit başlıkları okumanızı rica ederiz.

Link : Beslenme - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yeni Başlayanlar Bölümü - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Antrenman:Bodybuilding & Fitness - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yağ Yakıcılar ve Yağ Yakımı - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı