Yeni Başladım Yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan By_CoO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

By_CoO

Üye
Yaklaşık 2 Haftadır Evde Dambıl,Yay Ve Bilek Geliştirme Aleti İle Vücut Çalışıyorum.

Her Gün Omuz 3 Set 12 Şer.

Her Gün Ön Kol 3 Set 15 er

Her Gün Arka Kol 2 Set 10 ar

Her Gün Göğüs 4 Set 15 er

Boy 175 Kilo 78 Ne Yapmalıyım , Yaza 6 Ay Var. Diyet Yapıyorum.

6 Ayda Böyle Devam Edersem Nasıl Olurum ?

Lütfen Benim İçin Çok Önemli 1

Teşekkürler.bench_O

Ayrıca Günde Ne KADAR Protein Almalıyım ?

2 haftayı bitirdiğine göre artık program değiştirebilirsin demektir bu yaptıgın şey vucudu badye alıştırma programı gibi bişey olmuş artık haftada 3 gün çalışıcaksın hergün ayrı bölgeleri çalıştırıcaksın

ne çalışıcağını öğrenmek istiyosan evde dumbell ile yapılan program var flexor hocanın verdiği onları inceleyebilirsin

bide ayrıca her yaptıgın hareket 3x10 olsun göğüsü 4 yapmışsın arka kolu2 falan olmaz öyle :)

2 haftayı bitirdiğine göre artık program değiştirebilirsin demektir bu yaptıgın şey vucudu badye alıştırma programı gibi bişey olmuş artık haftada 3 gün çalışıcaksın hergün ayrı bölgeleri çalıştırıcaksın

ne çalışıcağını öğrenmek istiyosan evde dumbell ile yapılan program var flexor hocanın verdiği onları inceleyebilirsin

bide ayrıca her yaptıgın hareket 3x10 olsun göğüsü 4 yapmışsın arka kolu2 falan olmaz öyle :)

Programın iyi olabilir fakat hacim istiyorsan hergün değil aralara birer gün dinlenme günü eklemelisin. iyi akşamlar.

Teşekkür Ederim.Biraz Yapılıyım,Omuzum Falan Berlirginleşsin İstiyorum :)

Kilo problemi yaşıyorsun sanırım?

Yukarıda okudum hacim sıkıntın yok ve sen hem kilo vermek hemde fit bir gorunume sahip olmak istiyorsun diye anladım.

Her gün antreman yapabilirsin şu durumda zarar vermez fakat 1 saati geçirme.

selam 172 boyunda 78 kiloyum.8kg dambılım var.amacım kilo vermek ve fit bir görünüm.30*3 ön kol 20*1 omuz çalışıyorum.göğüsler için 25 şınav çekiyorum.150 yarım mekik çekiyorum.ne dersiniz.yaza 5 ay kaldı.

Kilo problemi yaşıyorsun sanırım?

Yukarıda okudum hacim sıkıntın yok ve sen hem kilo vermek hemde fit bir gorunume sahip olmak istiyorsun diye anladım.

Her gün antreman yapabilirsin şu durumda zarar vermez fakat 1 saati geçirme.

Evet anlamısın :(

umarım olurum diyette yapıyorum :)

Beslenmene dikkat et ve sabret herşey olur.

Tşk. :)

Dumbbell Flys Hareketini Yaparken Omuzumdan Katır Kutur Sesler Geliyor :D

Zor Olacak Ama Allah'ın İzniyle Başaracağım :)

Bİr Soru Daha, Babam AminoAsit ProteinTozu Gibi Şeyleri Kullanmama İzin Vermiyor,kÖTÜ bİRŞemi ki ?

Tşk. :)

Dumbbell Flys Hareketini Yaparken Omuzumdan Katır Kutur Sesler Geliyor :D

Zor Olacak Ama Allah'ın İzniyle Başaracağım :)

Bİr Soru Daha, Babam AminoAsit ProteinTozu Gibi Şeyleri Kullanmama İzin Vermiyor,kÖTÜ bİRŞemi ki ?

Eğer katır kutur ediyorsa yeterince ısınmıyorsundur veya esneme hareketlerini yapmıyorsundur.Bunları ihmal etme yoksa eklemlerinde problemler olusabilir.

Benim kilerde izin vermiyordu ne çok faydalı nede cok zararlı şeyler ortadalar acıkcası kullanmaya luzum gormuyorum.

Ailelerimizin kafasında hep kimyasal sözcüğü büyük yer aldığı için çok zararlı şeyler oldugunu dusunuyorlar :) Tabiki bir yerde kimyasal şeyler, besin olarak olmasada hazırlanışı falan filan bir çok makineden kimyasal işlemden geçiyor.Bu yüzden ben kullanman gerekmediğini doğal olarak daha sağlıklı besleniceğini dusunuyorum.

Eğer katır kutur ediyorsa yeterince ısınmıyorsundur veya esneme hareketlerini yapmıyorsundur.Bunları ihmal etme yoksa eklemlerinde problemler olusabilir.

Benim kilerde izin vermiyordu ne çok faydalı nede cok zararlı şeyler ortadalar acıkcası kullanmaya luzum gormuyorum.

Ailelerimizin kafasında hep kimyasal sözcüğü büyük yer aldığı için çok zararlı şeyler oldugunu dusunuyorlar :) Tabiki bir yerde kimyasal şeyler, besin olarak olmasada hazırlanışı falan filan bir çok makineden kimyasal işlemden geçiyor.Bu yüzden ben kullanman gerekmediğini doğal olarak daha sağlıklı besleniceğini dusunuyorum.

Şu 20 Gün Boyunca Evde Kampa Kapatacağım Kendimi :D

Öğlenleri Bir Bölüm Akşamları Bir Bölümü Full Çalışacağım dumbelllls

Nisanda Havalar Isınıncada,Evde Yapmayı Bırakıp,Body Yerine Fitness Centera Gitcem duh

Yaza 6 Ay Falan Var, Seneye Okula Gittiğimde Şaşıracak Herkez :badgrin:

Back
Yukarı