Yeni başladım ve kilo vermek için cardio

anildo

Üye
Yeniyim henuz ve kilo vermek icn cardio yapacağım. Boy 1.83 kilo da 82 su sn. Hedef enn az 75. Bu yaz gerekeni yspmak ustiyorum. Daha önce spor yaptim ama az cok az arkadaslarla futbol basket filan.Onerdiginiz bir spor ve diyet programı var mi
Not: asil amac bacak ve popo eritmek cunku gobek kadar popo da çıkık bende ve kotu gözüküyor.
Hepinize simdiden tesekkur ederim okumaniz bile yeter :)

Cardio yapacağım yuzme cok yapamam da bana suan kac dk nasol kosmam gerektigi bisiklet kac dk yapmam gerektigi ve diyet lazım

diyet derken beslenme programını düzene sokman lazım bunu da forumda beslenme bölümünü araştır biraz.. Bacak ve popo yağlarına gelince bölgesel yağ yakımı yok sen çalışacaksın onlar da zamanla azalacak .. 30 dk Hıtt cardio sana yardımcı olur. Ben mesela 15 dk koşu+yürüyüş(3dk+2dk...) 10 dk bisiklet 5 dk twist , bel hareketleri yapıyorum gayet te güzel yağ yakıyorum.

diyet derken beslenme programını düzene sokman lazım bunu da forumda beslenme bölümünü araştır biraz.. Bacak ve popo yağlarına gelince bölgesel yağ yakımı yok sen çalışacaksın onlar da zamanla azalacak .. 30 dk Hıtt cardio sana yardımcı olur. Ben mesela 15 dk koşu+yürüyüş(3dk+2dk...) 10 dk bisiklet 5 dk twist , bel hareketleri yapıyorum gayet te güzel yağ yakıyorum.

Hocam sagolun peki sizin kullandiginiz bir diyet var mi 30 dk kardio programi yaparken kilo verme amacli

Back
Yukarı