Yeni başladım suplemend hakkında acil yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S.Aleykûm
boyum 1.79 kilom 63 baya zayıfım

geçen haftadan beri spora yazıldım 6+6 aylık.

Suplementler hakkında acil yardımınızı bekliyorum.

Protein tozu olarak 1 2 ay sonrası için (banko alacağım 24 saatlik Optimum whey+casein paketi.)

Amino asit kullanmamın zararı dokunurmu ON BCAA, ON glutamine (Amino asit hakkında acil yardımlarınızı bekliyorum)

Ek olarak ON Kreaitn alacağım buda bankolarım arasında günlük ihtiyaç protein yozuyla birlikte.

Size sorum ise zayıf olduğum için karbonhidrat ON Mass paketi 2723*2 almam gerekirmi yada faydası dokunurmu kilo almam hakkında önerileriniz neler, buna gerek yokmu dersiniz yoksa protein tozu yeterlimi dersiniz, zayıf olduğum için gerek duydum fakat acil sizin görüşlerinizi bekliyorum.
Bir diğer sorum ise üstte dediğim gibi amino asitler hakkında yardımınızı bekliyorum..

Saygılarla..[DOUBLEPOST=1412991440][/DOUBLEPOST]3.Sorum ise Türkiyede fahiş fiyatlardan satılıyor, yeni yasa ile Türkiyeye yurt dışından girişler yasaklandı, milli sporcu yada doktordan rapor almamız gerek, aile hekimi raporu olsada yeterliymiş fakat bildiğiniz Türkiye çevresinde en güvenilir ve en makul uygun fiyatlı yabancı siteler varmı suplement satan ?

6+6 üyelik yaptirmissin,ilk 6 ay hic birsey kullanmana gerek yok,zaten iyi bir calismayla ve beslenmeyle istedigin gelismeyi saglicaksin.6 ayin sonunda bu spora halen devam ediyorsan sadece whey onuda sadece antreman sonralari kullanarak devam et bir yilin sonundada whey e creatin ekleyebilirsin,bundan önce yapacagin seyler paranin cöpe gitmesine sebep olucaktir.
Bu yazdiklerini kullanmaya hemende baslayabilirsin fakat aldigin verimi ve verdigin parayi terazinin iki kefesine koysan bu süre zarfinda bi ise yaramadigini görüceksin,o yüzden ilk 6 ay i bekle sonra kullan derim.
BU yazdiklarim,düzenli bir beslenme planin oldugun farzedilerek yazilmistir.

Çok teşekkür ederim ilginize aradığım cevapta buydu, amino asitlere aşırı para vereceğime ON Platin paket alırım hem daha uyguna geliyor hem 3lü paket hepside içinde, 6 ay düzenli beslenmeyle gideyim o zaman dediğiniz gibi, suplement.comda 5400 gramlık ON Mass paketi var 199 tl ye bunu alsam bu 6 ay içinde kilo almamda yardımcı olurmu bi faydası dokunurmu yoksa hiçbişey kullanmamı dersiniz ?

BCAA kullanmana gerek yok Optimum Whey'in yanında. İçerisinde zaten kaliteli ve zengin BCAA miktarı var. Kreatin eklemeni tavsiye ederim.
Ayrıca arkadaşın dediği gibi ilk 6 ay hiçbirşey kullanma bencede. Beslenmeni düzelt, uykunu düzene sok ve ciddi çalış.

çok teşekkür ederim arkadaşlar aradığım cevapları buldum, bu forumun bana yardımcı olacağını biliyordum kolay gelsin herkese :)

gainer bence en gereksiz supplement ona para verilecegine makarnaya , bulgura ,pilava , yulaf ezmesine yatir parani

Arkadaşlar kas yapmak için kılların dezavantajı varmı, aşırı kıllıyım bazı arkadaşlar enerjiyi kıllar çeker zorlanırsın çabuk yorulursun diyor bende aldırmayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı