Yeni başladım ramazanda ne yapacağım

Ben 17 gün önce spora başladım ve bir hafta sonra ramazan var. Salon 10'da kapanıyor 9 da iftar var hayatta yetişmez. Ne yapacağım ben bu ay?

Bilgim yok ama AÇ karna yapılmıyormu spor ? etki etmiyormu yani eger olursa iftardan önce yap hemen sonrasındada iftarını açarsın açlıgında pek hissetmessin iftar vakti oldugu için

kas kaybı olmaz.kas kaybı olması ıcın 21 saat aç susuz gezmen lazım.korkma.. ıftardan sonra gıt sporunu yap. veya ıftarı 1-2 lıtre su ıle aç cafeın al 4-5 tablet hatta 7-8-9 tablet bcaaa al oyle gıt hafıf calıs skntı olmaz.

Ben 17 gün önce spora başladım ve bir hafta sonra ramazan var. Salon 10'da kapanıyor 9 da iftar var hayatta yetişmez. Ne yapacağım ben bu ay?
Ya oruç tutma,ya da spor yap sana tavsiyem.Çünkü kan şekerin düşecek,vücudun açlık tehlikesindeymiş gibi davranıp yağ ve şeker depolayacak.İftrada ne kadar dikkat edersen et gene de vücut kendini kıtlıkta sayıp sana yağ ve şeker olarak geri dönecek.Sporda insan çok kalori harcar ve su içmezse,mahveder.O yüzden pek tavsiye etmiyorum,bu tarz konularda hem yeterince tecrübem var,hemde bilgim.Ama tabii ki bir profosyonele ya da hocana/doktoruna sormak en iyisi olacaktır.

Back
Yukarı