millete arama kutusu önerene bak iki bilimsel makale okudun mu acaba vücuda alınan supplementler hakkında. örneğin b vitamini de bir supplementtir ve vücut buna tepki verebilir yan etkisi ortaya çıkabilir.Bununla ilgili çok konu var forumda, defalarca yazıldı, arama kutusunu kullanın arkadaşım, bir sürü bilgiye ulaşabilirsiniz o şekilde. Böyle hep aynı şeyleri yazıp duruyoruz. Savino arkadaşımız da zaten gereken her şeyi söylemiş. Senin o yaşta protein tozuna ihtiyacın yok. Ha, sakıncası da yok o ayrı mesele... Parasını verebileceksen, ailen de müsade ediyorsa, kullanmanda hiçbir sakınca yok
millete arama kutusu önerene bak iki bilimsel makale okudun mu acaba vücuda alınan supplementler hakkında. örneğin b vitamini de bir supplementtir ve vücut buna tepki verebilir yan etkisi ortaya çıkabilir.
whey protein kolay yol gibi gözüksene vücuduna yapabileceğin en iyisi gerçek yemeği yemek. eminim suan biri seni alsa karşısına konuşsa neden hiç bir zararı yok dese bir şey açıklayamazsınsupplement endüstrisi kafana sokmuş tabi hiç bir zararı yok, protein tozu almazsam gelişemiycem düşüncelerini bu yüzden bol keseden konuşuyorsun.
ben whey proteinin burada hiç bir zararı yok denmesine konuşuyorum yanlış anlaşılmasın. bu kadar kendinden emin konuştuğuna göre birşeyler biliyor olmalısın. hadi buyur yaz bakalım ne biliyorsun ?
dedim herhalde birşey yazdığına göre biliyor birşeyler ama söylediklerime karşı tek bir cevap bile bulamadım. yok üsluptan bahsetmişsin yok burası bir forummuş bla bla bla.böyle bir üslubu olan birine nasıl bir cevap verilebilir ki... forumdaki mesajlarımı okuyun, zamanla kendiniz görürsünüz neyi ne kadar bildiğimi. burası bir şey yarıştırma ya da 'ben en iyisini biliyorum' iddiasında bulunma platformu değil. herkes kendi bildiklerini paylaşıyor ve okuyanlar da kendi bilgi süzgeçlerinden geçirerek uyguluyor ya da uygulamıyor. benim ya da başkasının fikirlerine katılmak zorunda değilsiniz ama saygılı olmak zorundasınız. burası bir forum dikkat ettiyseniz, herkesin özgürce fikrini beyan edebildiği saygın bir platform. lütfen buna göre davranmaya çalışın.