Yeni Başladım.Protein hakkında Yardım

VG'ye başlayalı 3 ay oldu.Ama doğal yollardan protein almam iş nedeniyle zorlaşıyor.Şimdi 3 aylık bi definasyona giricem.Hocadan yardım istedim.Protein tozu+amino asit+yağ yakıcı ile hem cardio hemde ağırlığını yaparsan 3 aya mükemmel olursun dedi.3 gün cardio 3 gün ağırlık ve program bitiminde koşu.Parasal bakımdan sıkıntım pek yok.Önerebileceğiniz protein+amino asit ve yağ yakıcı markalarını söyleyebilirmisiniz.

Ölçüler
Omuz: 132 cm
Göğüs: 111 cm
Kol: 38.5 cm
Karın: 95 cm

Amacım iri bi kütleye sahip olmak değil zaten.Sadece hatların biraz belirgin olması marlon teixeira gibi.Tabi benim omuzlar genetik olarak geniş.Hem tişört giydim mi belli olsun.Hemde çıkartınca bişeyler çalıştığım belli olsun.İşim inşaat olduğu için yanımda yemek götüremiyorum.Yani tavuk filan götürsem buzdolabı olmadığı için öylene kadar koku yapabiliyor sıcakta.Sabah kahvaltısında ve akşam yemeğinde yiyebiliyorum.Bi de bu cinsel organı nasıl etkiliyor onu anlamadım.

carnitin ette de var tabiki.ama etten alacağın carnitin için haftada 2 kilo değil günde 2 kilo etten fazlasını yemen lazım.bir porsiyon biftekte 80 mg carnitin var.senin günlük ihtiyacın 2000 mgden fazla. .etin kilosu olmuş 25 tl.2 kilo et fiyatına gidip 1 aylık carnitin alabilirsin :D

protein tozu iktidarsız yapıyor demişsin.tabiki yapıyor.o yüzden bütün mr olympiaların 4 5 tane çocuğu var.Gönül ister ki her şeyi doğal yollardan alalım.Ama bunan ne maddi güç yeter ne de o kadar yiyen bir insan antrenmanı çıkarabilir.

Bir diğer örnek creatin.1 kilo ette bir gram creatin var.sen hergün 4 kilo et yiyecek imkana sahip misin ? veya 4 kilo etten sonra antrenman yapabilir misin ?

Konu sahibinin sorusuna cevap niteliğinde olmayan bütün mesajları sildim. Tekrarı olmasın lütfen.

Ve bir bilgi; protein tozlarının cinsel sağlık üzerinde, bilinen, olumsuz bir etkisi yok.

Back
Yukarı