Yeni başladım ne yapıcağımı bilmiyorum

Vücut geliştirme sporuna yeni başladım ne yapıcağımı bilmiyorum boy 1.90 kilo 65 vücut tipim ektomorf çok zor kilo alıyorum neler yapmam lazım takviye ne almam lazım yardımcı olabilicrk var mı?

İlk önce internetten boyunu ve kilonu yazıp ne kadar protein ve kalori ihtiyacın olduğunu öğren.Daha sonra bunun ölçüsünde beslenirsen geriye azimle çalışmak kalıyor.Kafana takılan başka soru varsa sorabilirsin.

Zor kilo alıyorum diye bişey yok bence
kilo alıcak kadar yemiyorum var
günlük aldıgın kaloriden fazlasını alırsan kilo alırsın bu böyledir
kaloriyi fast food ve saçma sapan besinlerden almıcaksın tabiki
Düzenli ve sağlıklı bir şekilde kilo almanı yarıcak şeyleri bi araştır ve kendıne bir program oluştur
internetten bakma ilk başlarda kendı fikrine ve iradene göre program hazırlamalısın
çok yüklenme kendıne biranda
yavaş yavaş olur uykuya falanda dikkat et erken yatıp erkenden kalkıp kahvaltı yapman bence senın yararına
düzene oturursan kendini vucududa oturtursun dostum
iyi sporlar

Kilonun 3 çarpımı protein ve 3-4 çarpımı karbonhidrat alırsan, sabah kahvaltını kaçırmaz ve kaliteli yaparsan, akşam 8 den sonra temız beslenirsen.. Kaliteli kilo alma yolunda güzel adımlar atmış olursun bro

Spor salonuna gittiniz mi ?
Size program verilecek ve beslenme hakkında bilgi alacaksınız.
Yardımcı ürün olarak belki kilo alımı için gainer önerebilirim.

Evet gititim bana beslenme programı verdile bide kilo aldırıcı olarak xtrem muscle gainer önerdiler sizce nasıl iyimi almalımıyım

Suplementler zararsızdır.Ama her bünyede aynı zararsız olma özelliğini göstermez.Karbonhidrat tozu vermişler sanırım.Bunu ekmek makarna veya diğer besinlerden karşılayabilirsin.Ama karşılayamıyosan alabilirsin.sanırsam 180 200 arası bir fiyatı var .Tabi gramajına göre değişir.

Back
Yukarı