Yeni Başladım Lütfen Yardım Edin Bir Kaç Sorum Olcak

Selam dostlarım, anlamadigim nokta şu insanların hepsi kolu göğsü omuzları büyütüp beli ve kalçayı nasil inceltiyolar ? Nasil bir beslenme duzeni edinmeliyim kendime. Ayrica 3 4 kilo da alıyolar. Çok şikayetçiyim bu konuda. Kalçam 97santimetre bir ay icinde okullar acildigina kadar en azindan 95e indirmek mumkun mu ? Mumkunse bunu nasil saglarim. Kalori acigi olusturarak mi ? Yoksa 100 200 kalori clean bulk yaparak mi yoksa tam miktar alarak mi ? Lutfen yardim edin dostlarım uzun suredir bu konuyu düşünüyorum :(
(Fitnessa başlayalı 22 gun oluyor)

O biraz vücut yapısının işi. Endomorfsanız yapacak bişey yok. Ekto ve mezoysanız beliniz çalıştıkça incelecektir zaten. O insanlar çalıştıkça omuzları ve sırtı genişliyor. Böylece belleri ve bacakları ince gözüküyor. Bacak çalışmamazlık etmeyin :)

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O biraz vücut yapısının işi. Endomorfsanız yapacak bişey yok. Ekto ve mezoysanız beliniz çalıştıkça incelecektir zaten. O insanlar çalıştıkça omuzları ve sırtı genişliyor. Böylece belleri ve bacakları ince gözüküyor. Bacak çalışmamazlık etmeyin :)

Çalışıyorum hocam. Beslenme duzenim nasıl olmali sence ? 100 200 kalori cikiyim mi ? Yoksa tam mi aliyim. Boyum 187 kilom 70

Ben yemek hesabı yapmıyorum. Boyum 187-75 kiloyum ektomorfum. Ne bulursam yiyorum. Herşeyi hatta :) evdekiler ocağımıza incir ağacı diktin diye söyleniyolar. Vücut tipin ölçülerine göre çok büyük ihtimal ekto. Googlea vücut tipleri yaz. Orda mavi tonlarında bi poster olacak. Ordan gelecekteki haline bakabilirsin :) ben başladığımda belimle omzum neredeyse aynı ölçüdeydi.

Çok dağınık yazdım kusuruma bakma

Ben yemek hesabı yapmıyorum. Boyum 187-75 kiloyum ektomorfum. Ne bulursam yiyorum. Herşeyi hatta :) evdekiler ocağımıza incir ağacı diktin diye söyleniyolar. Vücut tipin ölçülerine göre çok büyük ihtimal ekto. Googlea vücut tipleri yaz. Orda mavi tonlarında bi poster olacak. Ordan gelecekteki haline bakabilirsin :) ben başladığımda belimle omzum neredeyse aynı ölçüdeydi.

Çok dağınık yazdım kusuruma bakma

Hic sorun degil ama şu noktada çok güldüm. Benim de ailem ocagimiza incir agaci diktin her seyi yiyosun diyolar :D şakayla karışık. Ve evet sanirim ektoyum. 70 71 kiloyum umarim 1 ayda 74ü 73ü görürüm. Yorumun için çok saol içime su serptin vallahi :D heee son olarak squatın daha cok buyutme gibi bir olayi olur mu ?

Kasların gelişeceği için büyür elbet. Ama yağ oranın düşerse ve kasların artarsa büyük durmaz :) squatı yapın derim ben.

Back
Yukarı