Yeni başladım karbonhidrat tozu kullanabilir miyim?

Merhaba 21 yaşında 1.88 boyunda ve 70 kiloyum.Boyuma göre oldukca zayıfım kilo almak istiyorum.1 hafta önce Xpro complex whey protein ve xpro premium maxx high calorie karbonhidrat tozu aldım.Bunları nasıl kullanmam gerektiğini hangi hocaya sorsam farklı şeyler söylüyorlar kafam normal olarak çok karıştı.Bir hoca spor yapıyorsan protein ve karbonhidratı kullanmaya şimdiden başlayabilirsin diyor diğeride 1 aylık dönemi atlat öyle başlarsın diyor.Benim şahsi düşüncem ise proteine hemen başlamamak ama karbonhidrata şimdiden başlamak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir karbonhidrat tozunu ilk günden kullanabilir miyim? Teşekkür ederim.

kardeş yaş boy aynı faakat bende 3 4 kilo fazlasın ne düşündüğünü anlayabiliyorum bende içtim karbonhidrat tozu ( PRV mass gainer ) ama çok sivilce yaptı bıraktım. kullanmandada bi sıkıntı olmaz heralde profesyonel arkadaşlarımız daha net cevaplar verebilir ama forumda yeni başlayanlar için supplement kullanımı dıye bi konu vardı orayı okuyabılırsın.

kardeş yaş boy aynı faakat bende 3 4 kilo fazlasın ne düşündüğünü anlayabiliyorum bende içtim karbonhidrat tozu ( PRV mass gainer ) ama çok sivilce yaptı bıraktım. kullanmandada bi sıkıntı olmaz heralde profesyonel arkadaşlarımız daha net cevaplar verebilir ama forumda yeni başlayanlar için supplement kullanımı dıye bi konu vardı orayı okuyabılırsın.
Sivilce durumu kişiye göre değişir bence,arkadaşımda kullandı ama sivilce sıkıntısı çekmedi.Benim amacım protein tozuna geçmeden kilo alabilmek.Bunun için konu açmak istedim eğer yeni başlayanlar için karbonhidrat tozu bi sorun olmayacaksa sporla beraber kullanmak istiyorum eğer yanlışsada çöp etmek istemiyorum açıkcası.O yüzden net bir bilgi gelirse ona göre hareket edicem.

Back
Yukarı