Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Konu açıyorum ama araştırmadığımdan değil. Forumu bir kaç gündür takip ediyorum ama bana çok yakın ya da sormak istediğim sorularla ilgili toplu bi konu bulamadım.
Öncelikle vücut özelliklerimden bahsetmek istiyorum; 26 yaşındayım, 1.72 boy, 75.6 kilo.
Amacım; özellikle göbeğim çok fazla, onu tamamen eritmek istiyorum. bir de bacaklarımın ve kalça kısmımın kalın olduğunu düşünüyorum. Ayrıca normal ölçülerde çalışılmış bir vücudum olmasını istiyorum. Kilomun da biraz fazla olduğunu düşünüyorum.
Bulunduğum yerde yakın bi salon olmadığı için evde kendi aletlerimle çalışmak istiyorum. Evimde, abimin yaptığı güzel bir alet var, bench press için yapıldı. ayrıca yattığımız yer aşağı yukarı kaldırılabiliyor. Ters dönüp ayaklarını koyup mekik çekebiliyorum. İki tane bar var. Ayrıca bir çok ağırlık var. 2,5-5-10-20 kilo ağırlıklarında. İsimlerini tam bilmiyorum ama yuvarlak bara takmak için.
ayrıca 4 tane dumbell var. Onunda ağırlıklarını ayarlayabiliyorum.
Çevremde çıkıp koşabileceğim pek fazla bi alan yok. Genellikle ip atlayarak değişik şekillerde ısınıyorum.
Aşağı iki tane fotoğrafımı da ekleyeceğim.
Evet üstadlar, yeni başlayan bu arkadaşınıza bi yardımcı olun. Nasıl çalışmalıyım,sadece bu aletleri kullanarak hangi hareketleri hangi miktarda yapmalıyım, haftada kaç gün çalışmalıyım? Bir haftadır, buradan topladığım bilgilerle çalışıyorum ama sanırım hergün çalışmamalıyım. 1 haftadır günde 1,5 saat çalışıyorum. 76,5 kilodan 75,6 kiloya düşmüşüm. Rica etsem biraz zamanınızı harcayıp bana 2-3 aylık bi program yazabilir misiniz üstadlar. Sizlere çok dua ederim, çok minnettar olurum. Yeni başlayanlar için programlara gerçekten baktım ama elimdeki aletlerle hepsini yapamıyorum. O yüzden elimdeki aletleri göz önüne alarak bi program istiyorum sizlerden. Çok mu şey istiyorum bilmiyorum ama çook mutlu edersiniz beni. Konuyu yanlış yere açtıysam lütfen silmeyin, olması gereken yere taşıyın lütfen..
Saygılar. Kalın sağlıcakla.
Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2010